2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسپینا جان گلم اشکال نداره هرکی بنا به قسمتش میره پیش یه دکتری ستاره جان مامایی میخونم من ممنون از لطفطم : هزینه عمل من کلا 3.5 درمورد سامی که میگن خوبه فقط کوچیک نمیکنه شیروانی میگن جا بخیش میمونه یحیوی هم که کارای اینستاش عالیه ولی میگن مریضای مطبش اصلا اونطور نیست نگارین من قبل عملم فقط دکتر رو دیدم اصلا باهاش مشاوره نشده بودم فقط گفت خوب میشی نگران نباش خدا رو شکر حساسیتای لازم رو برای عمل من بخرج داده بود خوب شد
spring پوست بینیم متوسط بود فاطمه جان من از اولش که میشد اسفند ماه میخواستم با ابیانه عمل کنم خودمو میکشتم براش از بس عکسای سایتش خوب بود اما بعدها فهمیدم تغییر سایز نمیده فرم خاصی به بینی نمیده فقط رفع اشکال جزیی میکنه...اینستاگرام هم باز کرده بری ببینی عکساشو متوجه میشی اما در کل دکتریه که ریسکش خیلی کمه واقعا...ناراضی ازش نشنیدم من... ایک جان ایشالله که موفق باشی من عکسای یحیوی رو که میدیدم قبل عمل دلم هربار اب میشد ایشالله اندازه اونا خوشگلت کنه
بچه ها سعی کنید یه وبگرد حرفه ای دوستاب و جستجوگر عالی باشید... من 4ماه تمام از راه دور کردستان و تبریز تحقیقات میکردم امار کل دکترای تهران رو دراوردم حتی برای پیدا کردن ادرس هم مشکل نداشتم... سعی کنید خودتون باشید نه شنیده ها از مردم که فلان دکتر چطوره...من اولش حرف مردم رو گوش میدادم که فلان دکتر به به....پاشدم اومدم کرج دیدم اصلا اونطور نیست بدجور بهم ریختم تا اینکه باز برگشتم به لیست انتخابیم و یه بازبینی بشدت بزرگ کردم...بعدش تصمیم اصلی رو گرفتم ولی خدا خیلی کمکم کرد به چندتا دکتر زنگ زدم که تا روز عمل نمیتونم بیام...هرچند مفرد مد نظرم بود اما پدرشون فوت کرده بود دسترسی نداشتم بهش تا اینکه بهش زنگ زدم خدا رو شکر همه شرایطمو قبول کرد... خلاصه اینکه دستی دستی نرید زیر عمل ایشالله عالی میشی
سلام دوستان..ببخشید شما که میگین یحیوی از ارتفاع بینی کم نمیکنه...اصلا مگه میشه کم کنه؟؟من چند جا رفتم پرسیدم همه دکترایی که رفتم گفتن ما پره های بینیو که بلند میکنیم همونجا برمیگردونیم..شاید منظورتون از کوتاهی بلندی.. بالا پایینی نوک بینی باشه نمیدونم..
2810