2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مل مل جان من پیوند از دنده داشتم . قیمت ترمیمش هم 12 هست البته چونه بزنی به 11 راضی میشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مل مل جان هر کی من دید گفت بینیت تغییری نکرده نمیدونم ولله . واقعیتش خودم هم همچین چیزی میبینم تو اینه نهایتا 10 الی 20 درد تغییر کرد بینیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مل مل جان چرا عجله میکنی البته درکت میکنم . من خودم هم 15 ماه بعد از عمل اولم ترمیم کردم و الان پشیمونم و ایکاش عجله نمیکردم و با تحقیق بیشتر تصمیم میگرفتم . خواهشا عجله نکن تازه شنیدم اگه مدت زمان بیشتری از عمل بگذره نتجه ترمیم بهتر خواهد بود
بهناز جان ممنون از عکسایی که گذاشتی. من فرم بینیت رو خیلی میپسندم و دوست دارم طبیعی بشه ولی چون بار دوم هست یه کم شک دارم آخه تو تاپیک ترمیم بینی که نگاه کردم میگفتن کلانتر ناراضی هم داشته که رفته پیش منافی. از طرفی من چون انحراف تیغه بینی دارم کلانتر گفت درست نمیشه فقط کمی نوک بیتیت جمع میشه. شک دارم برم متخصص ENT یا پلاستیک.
آبنوس جون من بالای بینیم یکم قوز داره نوک بینیمم گوشته میخوام برام جمش کنه منم مثل شما نیمه فانتزی دوست دارم زنگ زدم کلینیک دکتر با خود دکتر صحبت کردم ایراد بینیمو پرسید گفت چه مدلی دوست دارم گفتم بهشون بعد گفت ییا تا حضوری ببینمت و گفت قیمتا حدودا سه ونیمه ولی جوری برات عمل میکنم که همه فکرکنن ده تومن به بالا خرجش کردی من فعلا امتحان دارم نمیتونم برم مطبشون شما کرج هستی راحت تر میتونی بری پرس و جو کنی چون نمونه تو سایتشم ندیدم.البه تی تی جون قراره بره پیششون میتونه اطلاعات خوبی به دست بیاره.ولی اینکه به نظر دکتر اهمیت میده و قیمتاشم مناسبه
2810