2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015561 بازدید | 66529 پست
Samii جان تبریک میگم عزیزم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

snowgirl: عزیزم اینجا http://forum.persianhit.com/showthread.php?192-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C
واسه استخونیا میگن بهتره البته، حالا خودت بخون 2-3 صفحه بیشتر نیست
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
samiiiiii بازم من فکر میکنم اون حدی که میخوای بشه ، بیشتر افت داره بابا...تازه تو که بهش گفتی و نادریانم که خیلی سربالا نیس کلا، نگران نباش
katayoon: نهههههه! من تا دیدم گفتم وای این بیچاره چه بد و مصنوعی شده دماغش!
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
katayoon: نه گلم اختلاف سلیقه س فقط، شاید من یه بینی خوشم بیاد شما اصلا دوس نداشته باشی :)
انا جان محمدی - صادقی -سازگار - نادریان - عامری- مجلسی - یزدانفر شرح مطب گردیام تو تایپیک 2.5
سامی جان مبارک باشه بینی جدید نگران نباش همه دکترا همشون اول بینی را خیلی سربالا می کنن بعد با گذشت زمان بینیت افت می کنه
سمی جان مبارک باشه. منم با اینکه میدونم بینی بعد از اسپیلنت کم کم افت میکنه ولی باز هم از بعد عمل و دورانی که بینی سربالاست خیلی میترسم.
به شما چند قیمت داد؟ کلینیک نسبت به بیمارستان امکاناتش کم نبود؟