2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
نسرین جان: اگر با ماساژ درست شده پس دکترت درست می گه بخاطر ورمه. وقتی ورمش برمی گرده باز این حالتی می شه. باید صبر کنی.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام ستایش جون حالت خوبه؟؟ رفتی تامپون در آوردن؟؟ درد نداشت؟ می شه مراحل عملتت برام بنویسی منم ماه بعد عمل دارم فقط خیلی خیلی می ترسم.... بخصوص تامپون.. چرانو پست قبلیت گفتی باید خیلی صبر و تحمل داشته باشیم؟؟؟ خیلی درد داشتی؟ در ضمن مبارکت باشه مماخ جدیدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمونی جان من خودمم بعد از یک سال تحقیق سجادیان رو انتخاب کردم یکی از دوستام پیشش عمل کرده 3 سال پیش عالی شده هزینش 5 تومن ولی با کلینیک نمیدونم چند من خودم احتمالا همراه با عمل بینی لیفت ابرو هم انجام بدم یه کوچولو حتما مطبش یه سر برو مطمعنم خوشت میاد :)
دلسا جان تابستون میام اگه رفتی مطباشون بیا بگو در ضمن من شنیدم نادریان نمیزاره نمونه ببینی من فقط شنیدم دوستان زود قضاوت نکنن خودم هم میخام برام مشاوره پیش نادریان
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
مهربان جان: من یبار با چندتا از بچه ها رفتم با موسوی ویزیت شدم وقتی اومده بود تهران. بسته عمل می کنه و اگر وسط عمل لازم دید پره هارو یکم برش می زنه. اما ستون بینی رو برش نمی زنه به هیچ وجه. اونروز ما چندتا نمونه ی خوب دیدیم دو نمونه هم فول ورم که قبلش گوشتی بودن. اما می گن نمونه های شمالش مثل تهران خوب نیست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Nanazi جان: تبریک می گم تصمیمتو گرفتی. ایشالا بینیت ایده ال بشه.
دوستان سلام من بینی ام استخوانیه ساکن تهرانم و دکتر خاصی رو نمیشناسم چند تا دکتر خوب بهم معرفی کنید با هزینه هاشون مرسییییی
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
سلام عسل بانو جون منم دنبال یه دکتر خوب تو تهران میگردم که بینی استخوانی رو خوب عمل کنه ولی واقعا سردرگمم من بین دو تا دکتر موندم یکی سهرابی یکی کاظمی بچه ها از دکتر سهرابی من رو منصرف کردم حالا تصمیم دارم پیش کاظمی برم ولی باز دوست دارم کسی که پیش کاظمی عمل کرده اطلاعاتی راجع به ایشون بهم بده تا بینم خوبه یا نه. هزینه سهرابی و کاظمی 4 تومن میشه
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلام ذوستان من چند سال پیش بینیمو عمل کردم. یه ایرادات کمی داره. نمیدونم ترمیمی محسوب میشه اصلاحی محسوب میشه یا کلا هزینه یه عمل جدا رو میگیرن. اصلا نمیدونم پیش دکتر قبلیه خودم عمل کنم یا کس دیگه. این بار برخلاف دفعه قبل واقعا نگرانم... چون دیگه نمیتونم ریسک کنم. کسی نظری داره؟
نانازی جون درسته.نادریان نمیذاره بری نمونه ببینی.باید تو کوچه و آسانسور نمونه ها رو شکار کنی سوگند جون در مورد لیفت ابرو توضیح میدی؟؟ چطوریه؟؟ خودت دیدی کسی انجام داده باشه؟؟ موندگاره و قیمت و دردش و کلا همه چیش ممنون
2810