2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
بانو هستی خیر ابیانه شبیه سایتش نیست دوستای من رفتن مطبش اما کارش تمیز و قرینست اگر بینیتون گوشتیه پیشنهاد میکنم ابیانه نرید چون بینی رو زیاد دستکاری نمیکنه دکتری که من در نظر دارم دکتر سلطانیان تو کرج خیلی حرفش همه جا هست اون خوبه اما سایت و عکس نداره باز دوستام رفتن همه خوششون اومده.یه دکتر عباسی هم تهران هست دیروز بچه ها رفتن بسیار دکتر متشخص و مهربان و کار درست قیمت عملشم 5.5 میلیون ... کارشم تمییییز و عالی در سبک طبیعی و نیمه فانتزی.دکتر مهدی احمدی هم اینستاشو ببین واقعا عالیه هزینش 6.5 میلیون دکتر خاص احمدی هم نسبت به قیمت که داده کار خاصی نمیکنه اما باز خوبه... دکتر جهادی هم دوستام باز رفتن خوششون اومده رضا سلطانیان هم 3.5 عمل میکنه... ..................... بانو سارگل پستاتونو خوندم ترکیدم از خنده :))) واقعا منت گذاشتین به دکتر.خوشحالم دکتر خودتونو پیدا کردین منم با همون سلطانیان اوکی میکنم ایشالله... باز ما رو اینجا بی خبر نزارید 💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم بانومنیر جون.دکترم طبیعی کار و کم ریسکه،چندتا ازبچه های اینجا باش جراحی کردن فک کنم،شما شنیدی ازش؟دکتر موسوی،ماهی یبار میاد تهران فقط سه هفته که عالیه.فک کنم دکتر موسوی دوماهه
دلسا من هم یکی‌ از گزینهام دکتر سامی بود فقط بخاطر اینکه کلی‌ تعریف تو اینترنت ازش خوندم بخصوص سایت پرشین هیت. خلاصه بعد عید ۲بار رفتم مطبش و با تصور من خیلی‌ متفاوت بود. نمونه خوب دیدم، اما نمونه ضعیف هم دیدم و می‌تونم بگم بیشتره کارا نمونه متوسط بودن. (از ۲ماه تا یک سال). نمونه قدیمی‌ که بعضیا قوس‌های بدی داشتن، البته جدیدا قوس نمیده اما در مجموع من نپسندیدم .
2810