2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
بهتره اول پرس و جو کنی با توجه به سبکی که دوست داری و هزینه ای که میخوای بکنی از بین دکترها 3 تا 4 تاشون رو انتخاب کنی و هر کدوم رو حداقل 3 بار برو و ببین درصد رضایتمندی بیماراشون چقدر هست. ایشالله انتخاب خوبی داشته باشی.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان مرسی از راهنماییت ،یکی از دوستام پیش فیروزه یگانه عمل کرده بود بینیش خوب شده بود طبیعی عمل کرده بود ،حالا پیش یگانه و ربیعی و ساریخانی میرم از کار هر کدومشون بیشتر خوشم اومد پیش همون عمل میکنم
زهرا جان با هزینه بیمارستان(بعثت) 6.5 میشه.البته الان بیمارستا دفترچه بیمه قبول میکنه اگر انحراف بینی هم داشته باشی حدود 6 میشه ولی موقعی که من عمل کردم همه چی آزاد حساب شد ولی بعدا از بیمه 580 گرفتم
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید توروخدا. من هفته دیگه وقت عمل با دکتر بلاجی دارم. بینی من از بالا تا پایین پهن است. و توی مطبش هم همه جور مدل بینی دیدم که از یکیش زیاد خوشم نیومد. تورو خدا کسی اگر باهاش جراحی کرده بگه. خود دکتر هم بهم گفت بینیت زیاد کوچیک و فانتزی نمیشه. حالا میترسم خیلی بزرگ بشه...
جوجینا جون یعنی اون عکسایی که تو سایت سهرابی هست واقعیت نیست؟ به نظر من عکسایی که تو سایتشه خوبه حالا من چی کار کنم انتخاب من سهرابی بود ولی با گفته های شما و سحر جون دو دل شدم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
یه مشکل دیگه که هست اینه که چون من تهران نیستم نمیتونم به مطبا سر بزنم و کار ها رو از نزدیک ببینم واسه همین به عکسهایی که تو سایت هست اکتفا میکنم ولی میخوام حتما عملمو تهران انجام بدم حالا نمیدونم چی کار کنم دکتر مجید کاظمی و عادل محمدی کدومشون بهترن کسی میدونه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلام دوستان ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ، من ساکن المان هستم و میخوام تابستون بیام ایران براى جراحى بینى ، ولى متاسفانه نمیدونم چه جورى دکتر خوب پیدا کنم چون تهران نیستم که خودم برم مطب دکترا و نمونه ببینم ، میشه یه دکتر خوب بهم معرفى کنین ، خودم تو سایت خیلى از دکترا رفتم و عکساشونو دیدم ولى از روى عکس نمیشه قضاوت کرد ، من از نمونه کاراى دکتر ابیانه خوشم اومد البته اگه واقعاً کاراشون مثل عکساى سایتشون باشه کسى اطلاعى داره از دکتر ابیانه ؟
2810