2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015924 بازدید | 66529 پست
بچه ها کمک لطفا. من 6 روز دیگه عمل دارم. صبح بیدار شدم دیدم یه تبخال تپل رو تیغه ی بینیم زدم!!!!!!!!!
حالا نمیدونم از سرماخوردگیه یا استرس. چیکار کنم که تا روز عمل زود محو شه؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم ویتامین b6 و b12و c میشه خورد تا روز عمل؟؟؟؟؟؟ خون رو رقیق نمیکنه؟؟؟؟؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز قرار بود برم مطب دیدم اینجوریه گفتم نرم بیرون که تشدید نشه. برفم هست میگم سرماخوردگیم تشدید میشه. نرم بهتره. این تبخالو کجای دلم بذارم آخه؟!!!! شانس آفتاب ایه منه!!!!!! نزدیک عمل تبخال روی تیغه ی بینی!!!!!!!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
Sevil جان، تبخال یه ویروس فرصت طلبه. تا ایمنی بدن پایین می آد هویدا می شه.
باید ویتامین c طبیعی زیاد مصرف کنی، میوه، مخصوصا سیب و پرنقال و لیمو و ... مغز بادوم، سبزیجات مثل کلم بروکلی.
پماد آسیکلوویر بزن روشو. دستت رو زود زود بشور. یه اسپری ای هم هست که کرمش هم موجوده: مارکش اوریاژ هست، و اسمش هم (سی یو زینک)، هست. سرعت خشک شدن تبخال رو وحشتناک زباد می کنه. حتما خریداری کن. اما از یه داروخانه ی مجهز. چون فرانسویه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ممنون. حالا یخ گذاشتم روش تا بعد از اون پماده بزنم. بنظرتون تا دوشنبه محو میشه؟؟ خللی تو عملم بوجود نمیاره؟؟
نمییخوام عملم یکروزم عقب بیفته مردم از استرس. دوشنبه وقت عملمه اگه خدا بخواد
اااااااا؟؟؟؟؟؟؟پس مصرف ویتامین c رو قطع کنم؟؟؟قرصم که برای سرماخوردگی نمیتونم بخورم. پرتقالم همینطور
پس من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟تا دوشنبه اصلا بیرون نمیرم دیگه
موندم چی بخورم این چند روزه باقی مونده رو
شامانا جان عقب بندازمم باز همینه
تبخال بخاطر استرسمم هست. همش استرس روز عمل و فرم بعدشو دارم. سعی میکنم مراقبت کنم این 5 روزو انشاالله که بهتر میشم
برف هم بد موقع اومد
sevil جان ویتامین سی طبیعی-مثل میوه ها- هیچ مشکلی نداره، غیر از اون کپسول zinc plus روزی یکی بخور+ قرص آسیکلویر 400 هر 8 ساعت + پماد آسیکلویر 5% یا قطره میرتکس روزی 5 بار به محل، نگران نباش 2-3 روزه خوب میشه معمولا
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
ممنون. غلظت هموگلوبین خونم پایینه قرص آیزن پلاس میخورم 10 روزه که آهن و فولیک اسید و ویتامین c;b6 و b12 هم داره
دیگه از امشب نخورم اونو؟؟
نه بابا بخور مشکلی نداره، اصلش همون آهنه که fefol هم بخوری بسه واسش، راستی به جای قرص آسیکلویر اگه والاسیکلویر گیر آوردی تاثیرش بیشتره، قرصش 500 میل یا 1 گرمه، اینو 2 گرم صبح میخوری 2 گرم 12 ساعت بعد، فقطم یه روز باید بخوری نه بیشتر.
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
قرص دیگه ای میترسم بخورم میگم فقط از اون پماده بزنم فقط.از استرس کلی جوش زدم. اینم از تبخال
حالا بعد عمل موفقیت آمیز بینی پروژه دکتر پوست دارم با این اوصاف!!!!!!
لامصب استرس جراحی آدمو از کار و زندگی میندازه
شامانتا اینجا را بخون اصلا معلوم نیست کی راست میگه ؟؟؟؟؟؟؟

golarita

1392/11/15 12:07 ق.ظ

سلام .میبینم که بحث سامی داغه . دوستان من امشب ساعت 9 با سامی وقت ویزیت داشتم .اولا دکتر دقیقی بود کلی معاینه کرد ایرادامو کامل گفت به نظرم دکتر خوب و با اعتماد به نفسیه و ترمیم هم قبول میکنه. قیمت 12 تومان 1.5 هم بیمارستان . در مورد سبکش هم سامی سبک عملاش طبیعی شده ونمونه های عمل شده اش هم طبیعی و صاف و تمیز بودن اصلا قوس دارهای سایتش رو اونجا نمیبینی و اونام میگفتن که دکی دیگه فانتزی عمل نمیکنه و من نمیدونم چرا بعضی ها ندیده میان میگن سامی فانتزی کاره .نوک بینیهاشم نه گرد نه تیز خیلی صاف و سر بالا هم نبودن .من بدم نیومده و بهش خیلی اعتماد دارم .آدم دقیق و با سوادیه
واسه عمل مشکلی پیش نمیاره؟؟
من که نمیتونم برم بیرون. بگم خانواده بخرن . الان کمپرس یخ گذاشتم رو تبخال
آیزن پلاسم تا روز عمل میتونم بخورم؟؟؟ خون رو رقیق نمیکنه؟؟
نه sevilllllllllllllllll! اگه مشکل داشت که نمیگفتم بخوری! اصلا قبل از هر عمل ساده حتی لیزر توصیه میشه کسایی که مستعد تبخال هستن یه هفته قبلش آسیکلویر شروع کنن، چون خود همون عمل یا لیزر یا ... باعث شعله ور شدن یا تشدید ویروس تبخال میشه
پماد آسیکلوویر 5٪ داریم. اینو میزنم. شب به داداشم میگم اون قرصو بگیره. مصرفش چجوریه؟؟چند روز؟؟یک دنیا ممنون