2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دینا هی من سرچ میکنم ایزدفر میبینم هیچی نیست.

منم دو تا از دوستام با فرهنگ عمل کردن واقعا عاااالی شدن.یکیشون که اینقدر بینیش زیبا شده یعنی هر کی میبیندش ازش میپرسه، ولی اینجا شنیدم انگار بگیر نگیر داره از خیرش گذشتم.کسی مورد دیگه ای ازش دیده؟؟

واقعا انگار عمل بینی شانسه.دیشب توی نوعروس یه نفر عکس بینی اش رو گذاشته بود که با محبی عمل کرده بود واقعا خییییلی خوشگل شده بود.البته نمیدونم تاریخ عملش کی بود؟؟؟!!!!
سامی به خیلی ها گیر میده من ی چند نفر ها میشناسم واسه مشاوره رفتن بهشون گفته باید چونتو عمل کنی یکی از بچهها رفته بود میگفت من وقتی عکس کسایی که پروتز چونه کردن منم تصمیم گرفتم به دکتر گفتم ok میگفت قیافه های معمولی بعد از عمل چونه خیلی خوشگل میشه والی کلان دکتر گیر بدیی هست البته شاید خوبه آدمو میخاد کاش بهش نگفتی بینمو ببین بعد من عمل چونه میکنم آخه به اونی دیگه گفته بود عمل چونه بینی باهم انجام میده نمیدونم چرا شمارو معاینه نکرده منم خیلی میترسم چونم حالت برگردونه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
2810