2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها من تازه عضو شدم تا یه جایی هم تایپیک خوندم ,تا الان لیستم: ابیانه(چون نوک بینی تیز ندیدم که نمک صورت و بگیره) میلانی دینی زینعلی یحیوی(از قوسش می ترسم چون قوسِ زیاد دوست ندارم در حد کارای ابیانه) سامی (حس می کنم صورت و بی نمک می کنه بعضی جاها) می خواستم اگر اطلاعاتی دارین کمک بخوام ازتون بخصوص دینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف جون ممنون که جواب دادی
دوستان من خیلی نگرانم یکی جواب بده
من فکرکنم یه بخیه هنوز تو بینی م هست تا یک ماه دیگه ام نمیتونم برم پیش دکترم تاشنبه که زنگ بزنم بش مبمیرم از نگرانی
اگه بخیه یه ماه دیگه بمونه تو دماغم چی میشه ینی؟
جواب بدید لطفا
محیا فکر نکنم مشکل خاصی از نظر پری شدن پیش بیاد این اثرات بیهوشیه هورمونات نا متعادل شدن بزار بدن دفعش کنه همه چی حل میشه... درمورد بخیه هم به مطب دکتر زنگ بزن یا یه دکتر دیگه از منشیش این سوالو بپرس.اگر مشکلی خدایی نکرده ایجاد کرد برو پیش نزدیکترین پزشک یا جراح عمومی شهرتون براد در بیاره به هرحال بینیت عمل شده و شکل نهایی داره دکتر جراحه فقط بخیه رو بیزون میار اما دقت کن این کارو به پرسنل دیگه ندی نگران نباش
محیا جون اصلا نگران نباش هیچ اتفاق بدی نمیفته .... منم بخیه تو بینیم بود دکتر میگفت دست نزن خودش میاد پایین شل بشه ... هیچی نیست همه ی این چیزا تو عمل بینی طبیعیه و اصلا جای نگرانی نداره محیا و بقیه دوستایی که هنوز عمل نکردن یا تازه عمل کردن
دوستای گلم سلام من دیروز رفتم مطب شیروانی ودکتر غلامرضااحمدی نتیجه اینکه: دکتر شیروانی: به نظرم پره های بینی 90 درصدشون بالا پایین بود و 2نفربودن از مشهد اومده بودن ونفری15 میلیون داده بودن و اصلا دماغاشون به 15 میلیون نمی خورد و فقط بینی از نیمرخ خوب بود جای بخیه ها هم که واویلااااا دکترغلامررضا احمدی : واقعا نسبت به قیمتش خوب عمل میکنه بینی ها همه از دم صاف وتمیز بدون کجی فقط اینکه بینی حالت یک مثلث داشت یعنی پره ها و کلوملا دریک ردیف بودن این برای اونهایی خوبه که این مدلی دوست دارن ولی خیلی کم عیب بود یه دختره خیلی خوشگل شده بود کسایی که با دکتر سامی عمل کردن اگه میشه بیان عکس بزارن تا ماهم ببینیم اگه شد دوشنبه میرم مطب سامی و خاص احمدی
زیتون جون ممنون از گزارش مطب گردیها. انگار اینجا هرکی با سامی عمل میکنه دبگه تاپیک نمیاد.چند تا از بچه ها توی همین یکی دو ماهه با سامی عمل کردن.کاش لااقل یکیشون یه سری به تاپیک میزد.
زیتون جان من از همین تاپیک در مورد سامی شنیدم تو persianhit عکس هست ی چند نفر گذاشتن که ۶ ۷ ماهه عمل کردن اونجا خیلی زیاد در موردش صحبت میکنن من شنیدم قوس میده کوچیک میکنه ظریف میکنه بعد خوبیش اینه که رو تیغه های بینی هیچ خطی نیست جای بخیه اصلان نمیمونه و بینیو تری که به صورت بیاد در میاره بعد ی چیز دیگی که دوست دارم اینه که واست دو ابرو خالی میشه غصه که میده قوس خوشگل میده والی قوسی که معلوم نیست عملی عزیزم اگه رفتی مطب سامی بیا بگو من شنیدم خیلی خوش اخلاقه میگن به حرفه مریض گوش نمیده ولی در عوض بینیرو خوب در میاره من ی ساله دارم در مورد این دکتر تحقیق میکنم ناراضی کم داشته اونایی هم که ناراضی بودن واسه این بود که سلیقاشون با دکتر یکی نبود ولی از نظر تنفسی تا حالا نشیندم کسی مشکلی داشته باشه من اول میخواستم برم پیش شیروانی ولی وقتی دیدم مریضاش مشکل تنفسی داران و وقتی تو persianhit خوندم کلی ناراضی داشت بعد میگفتن اصلان عملش خودش انجام نمیده میده به ی دکتر دیگه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست