2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
این سامی ها یا دارن با بینیشون حال میکنن دیگه نمیخوان مارو تحویل بگیرن یا درگیر ورماشون هستن. میگن کارای دکتر سامی با اینکه بعد از عمل خوب میشه ۲ سال طول میکشه تا ورم از بین بره من دیگه انقد در مورد این دکتر تحقیق کردم احساس میکنم از نزدیک میشناسمش والی من باید مطمین مطمین بشم ۱۰۰% بهش اعتماد کنم بعد , من الان بهش ۸۰% اطمینان دارم تازه من وسط هم نشدم خخخخخ اصلان ندیدمش خخخخخخ
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
اگه حدود 100 صفحه قبل بخونین متوجه میشین سامی ها فعلا ناراضین چون میگن بینیشون ظریف و کوچیک نشده و ارتفاعش زیاد.فک کنم فقط ستاره فعلا خیلی راضیه.بقیم منتظرن ورما بره تا ببینن چی میشه.و میگن قوس ندارن در حالیکه سامی انقد قوس میداد که خودم منصرف شدم باهاش عمل کنم.الان فرق کرده انگار
عکس بینی صفحه 1709

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نانازی جون من دو تا از دوستام با سامی ترمیم کردن و عالی شدن.خیییلی خوب بود اگه بچه های اینجا هم که با سامی عمل کردن عکس میذاشتن ولی باید از نزدیک هم بریم و ببینیم.راستش منم به حرفهایی که اینجا میخونم گاهی نسبت به سامی دو دل میشم ولی گزینه دیگه ای هم که به سلیقه ام نزدیک باشه ندارم.در ضمن من خیلی ظریف نمیخوام. فکر میکنم باید چند بار بریم مطب و از نزدیک کار دکتر رو ببینیم.
بدبختی همینه دیگه من که ایران نیستم شما رفتی دیدی بیا بگو من بینیم نوکش افتادگی شدید داره انحراف داره و قوز حالا میخام بدم دکتر از توش ی بینی قلمی قوسدار شیک ظریف دربیاره سبکش هم نیمه فانتزی اون عکسایی که من دیدم همه نیمه فانتزی خاسته بودن وی انگار بینیشون مادرزادی سربالا بی عیب بود بود بعد از عمل. من اگه قبل از عمل نمیدیدم اصلان به ذهنمم نمیرسید اینا عمل کردن کارای سامی تمیزه خط خوت کجی نداره البته ورامش تا ۳ سال میمونه حالا میگن مسله اینکه دیگه ظریف کار نمیکنه
بانو منیر مرسی از جوابت ولی من دکتر دیگیی مد نظرم نیست یعنی عکس زیاد دیدم والی هیچکدومش با سلیقه من جور نبود اونایی که اول میخواستم باهاشون عمل کنم یکی راستکاری بود یکی دیگش کامیابی
دوستان من الان ی ماه و نه روزه از عملم میگذره بینی من ی بینی کاملا غیرطبیعی بود و تو صورتم صاف شده بود با اینکه عمل کردم بازم در حد ی بینی طبیعی نشده نمیدونم امیدی هست که با عمل دوم بهتر بشه یا نه.میخام بدونم شما همچین کیسی دیدین که با عمل خیلی تغییر کرذه باشه؟