2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
درود بر همه چند نکته جهت یادآوری: ۱. عمل بینی عمل ریسک پذیری هستش و حتی بهترین دکترها هم کار خراب دارن پس از قبل از هر چیزی به خودتون این باورو بدین که ریسک داره ۲. قیمت دکترها لزوما ملاک مناسبی جهت برتری نیست ۳. دکتری به نام دکتر خوب وجود نداره اونی که تعیین میکنه دکتر خوبه یا نه شما هستید پس اینکه یه دکتر خوب معرفی کنید معنی نداره ۴. بینی استخوانی ریسک کمتر ، غصروفی استخوانی ریسک متوسط و غصروفی کامل ریسک زیادی دارن به خصوص اگر خواهان بینی فانتزی باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

TBT: دکتر زینلی خیلی وقته ازش کار ندیدم اما به نظر من به نسبت قیمتی که قدیما میگرفت نمی ارزید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام دوستان..... فردا نه پس فردا قراره دکتر قالب بینیمو در اره ولی این دو روز اخر از بس استراحت نکردم کمی قالب بینیم اومده پایین واسه همین نگران شدم به نظرتون باعث میشه افتادگی بینی داشته باشم
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
سلام دوستان من به زودی با دکتر یحیوی،کلانتر و محبوبی راد نوبت ویزیت دارم خیلی استرس دارم واسه انتخاب دکتر بینیم استخونیه و کمی هم گوشتیه شما نظرتون در مورد این دکترا چیه از نرخ دکترها خبری ندارید؟
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
من امروز رفتم مطب دکتر ،چسب رو برام عوض کرد و کلی هم راضی بود از شکل بینی فقط قبل از چسب زدن روی بینی رو یه کوچولو ماساژ داد.. .ترشحات بینی زیاد داشتم که ساکشن کرد و تنفسم خیلی بهتر شد .چون چند روز بود ترشحات بینیم خیلی زیاد شده بود
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
قیمت یحیوی 7 من ویزیت یحیوی شدم بم گفت بخای عمل کنی بخاطر اینکه پوستم چربه و بینیم زیاد چرب میشه و استخونی غضروفی بودنش 5 روز قبلش قرص راکوتان بخور که بعد از تحقیق میبینم اکثر دکترها منع میکنن
بچه ها شما در مورد محبوبی راد چیزی نمیدونید؟ یه دوستی بود با کلانتر عمل کرده بود،فکر کنم آرشیدا جون بود چه قدر بعد ار ویزیت عمل کرد؟و هزینه عمل؟
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
2810