2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من چندین مرتبه پیغام گذاشتم سوال پرسیدم هیچکس محل نداد! هفته گذشته رفتم مطب خشایار احمدی. خواهشن دیگه نظرتونو بگید جای دوری نمیره! کسی میناسه این دکترو؟
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
تو مطبش فقط منشیش عمل شده بود و یه نفر دیگه . منشیش بینیش خوشگل بود ولی کمی درشت بود و خیلی قوس داشت. اونی هم که دیدم 9 روز بود عمل کرده بود که فاجعه بود از بزرگی! عکسای سایتشم دیدم. ولی دودلم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهسا جان خوندم که با خشایار احمدی عمل کردی. میشه درخواست دوستیمو قبول کنی اگه هنوز فعالی؟ چون به منم دقیقا گفت یه بینی مردونه تو یه صورت دخترونه!!! میخوام ببینم راضی هستی بعد از چند ماه؟ چجوری عملت کرده؟
نفیس جان ممنون ازت.خیییییلی خوبه اگه عکست رو بذاری.عکس کمک بزرگیه.خودت هم بگو چی از دکتر خواسته بودی و چقدر الان نتیجه عمل نزدیکه به اونی که دوست داشتی. البته میدونم که الان برای قضاوت نهایی خیییلی زوده. مانی عزیز من تعریف مجلسی رو از چند نفر شنیدم هم توی سایت و هم خارج از سایت ولی از نزدیک کارشون رو ندیدم.دیروز که اسمشون رو توی سایت دیدم یادشون افتادم.گزینه اصلی ام سامیه.چند تا نمونه هم دیدم.ولی هنوز مطب نرفتم. یه کار هم از دکتر فرهنگ دیدم که خوب بود ولی اینجا ازش تعریف خاصی نشنیدم.اینجا اسم دکتر نادریان هم قبلا بود ولی الان خبری ازش نیست.شما در موردشون میدونی؟؟ کلا اگه دکتر خوب و کم ریسک میشناسین بگین من برم مطب گردی.ممنون.امیدوارم همه به نتیجه دلخواهشون برسن.
آنالیا نیستی عزیزم؟میخوام بدونم بعد از 4ماه بینیت چه جوریه؟مثل اینکه بعد از 2ماه هم کارای سجادین هنوز قراره خمیری باشه بدون چسب. کسایی که بینی گوشتی پیشش عمل کردن میشه توضیح بدید.لطفا
سلام اسپیدار جان من تیر ماه پیشش عمل کردم اولش اصلا راضی نبودم راستش. همه میگفتم خیلی بد شده. الان خیلی بهتر شده و همه میکن خیلی بینیت خوب شده. داره جا میوفته. میخوای شمارتو بده تو وایبر عکس ببینی
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
kateliyaa جان با سامی عمل کردی؟ مشکلت دقیقا چیه اگر میتونی یع عکس بزار
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
فاطیما: اگر تونستی از زوایای مختلف عکس بزار ولی این طوری که شما میگی مجلسی گزینه ی خوبی هستش اگر تصمیمت واسه عمل با مجلسی قطعی شد به من بگو دلسا: ایشالا بینیت عالی شه و دکتر مناسب رو انتخاب کنی دینا: سامی در کل دکتر خوبیه ولی یه کم اخلاقش ناجوره نسبت به قدیم خیلی پیشرفت داشته من 4 سال پیش که مطبش رفتم هر کی با چسب میومد انگار جنگ بوده و کبودیاشون خیلی زیاد بود ولی الان شنیدم یا کبودی نداره یا اگرم داره خیلی زیاد نیست بله تیز هستش از نیم رخ ولی یه نوع پروتز یا حالا هر چی که نوک بینی میزاره توی هر کاری که من دیدم یه توپ گرد ماننده یعنی نوک بینی یه کم گرده چیز زشت و یا بدی نیست که به چشم بیاد ،فقط دقت کنید متوجه میشید البته این اطلاعات تا 2 سال پیش من کار جدید از سامی ندیدم و اگرم دیدم خاطرم نیست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سامی و فانتزی؟؟؟؟!!!😳😳 فکر میکنم شما دارین اطلاعات غلط به بقیه میدین! من تقریبا ١ماهه بطور دائم مطب سامی رفت و آمد دارم هیچ تاکید میکنم هیچ کاره فانتزی ازش ندیدم همه طبیعی!!! حتی من سره همین موضوع ناراحتم که بینیمو زیادی طبیعی کرده قوس نداره و اینکه خیلی بزرگه
2810