2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
رسپیناجون من چون از سرکار میام زودتر از7 نمیرسم.اما الان 2 تا خانم که با د کترهای متفاوتی عمل کرده بودن و 4 ماه گذشته بود باهاشون که صحبت کردم میگفتن اوناهم همین طوری بودن اما الان که 4 ماه گذشته بود خیلی خوب بودن
Kateliya: شاید تعریفمون از بینی فانتزی و طبیعی متفاوت باشه ولی در کل لزومی نداره کسی که نظرش با ما یکی نیست بهش انگ اشتباه بودن اطلاعاتش رو بزنیم و تاکید کنیم که اطلاعاتت غلطه فکر کنم بنده بعد از ۵ سال کمک کردن به دوستان و مطب گردی های مختلف فرق بینی طبیعی و فانتزی رو بدونم ولی در هر صورت اطلاعات شما رو غلط خطاب نمیکنم نکته آخر اینکه شما ۴ بهمن عمل کردید کمی صبوری کنید تا نتیجه اصلی حاصل شه و شاید بیشتر از یک سال زمان ببره کافیه عکس های الانتون رو با عکس سال دیگه و دوسال دیگه مقایسه کنید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز شاید دوستای شما چند سال قبل عمل کردن چون امسال هرچی نمونه و کار از سامی دیدم طبیعی بوده من تعصب خاسی به دکترم ندارم فقط گفتم شاید واسه بقیه کمک باشه که جدیدا سامی بینیاشو طبیعی در میاره نه تنها منو حتی ٢مدل ١ساله من تو مطب دیدم که خودشون ناراضی بودن از بزرگی بینیشون دیگه بعد از ١سال بخش عمده ورم بینی فروکش کرده لابد اونا هم فانتزی بودن و من تشخیص ندادم مدلشو 😊
نسرین جون بستگی به سیستم بدنی هرکسی داره مثلا واسه من تقریبا دو هفته طول کشید تا از حالت خوابالودی دربیام... آب هویج و آب پرتقال طبیعی فوق العاده مفیده زیاد بخور... من مامانم روزی 2بار سیب رنده شده بهم میداد که اونم خیلی خوب و مفیده
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
بچه ها من تاحالا باور نمیکردم استخون تیغه بینی هم بعدعمل ورم کنه اما دیروز با مقایسه عکسای 5 هفته پیش باورم شد و خیییییییلی هم تعجب کردم
عزیزم من از 3یک ماه پیش دیگه اصلا پیش دکترم نرفتم فقط دارم صبر میکنم البته با یه دید مثبت و خداروشکر دارم نتیجشو هم میبینم. دکترم بهم گفت تا 6 ماه هر ماه یه عکس از نیمرخ و تمام رخت بگیر و با ماه قبل مقایسه کن تا کاملا روند خوابیدن ورمهاتو ببینی... و البته بهم تاکید کرد اصلا مدام جلوآینه نباشم یا روزی 10 تا عکس ازخودم نگیرم... گفت فقط باید صبرکنی... دکترم واسه ماه اول یه ماساژ واسه تیغه بینیم بهم یاد داد که اونم نصفه نیمه انجام دادم نمک و فست فود اصلا نخور... من میخوام تا 6 ماه روی 2تا بالش بخوابم چون واقعا تاثیر داره
kateliyaa اونشبی که اسپلینت بینیمو برداشت وقتی اومدم خونه انقد گریه کردم که دماغم شبیه کدو تنبل شده بود چون فک میکردم همونجوری گنده میمونه
عزیزم سعی کن خودتو با چیزای دیگه مشغول کنی دوروبرتو شلوغ کن اصلا فعلا به بینیت فک نکن میدونم سخته ولی ورم یه پروسه ی چندماهست که حتما باید طی بشه و هیچ کاری هم نمیشه کرد... اما اصلا اینو فراموش نکن که حتما بینیت کوچیکتر میشه
درود بر همه دوستان عزیز چون سوالاتون و پاسخش به سایرین کمک میکنه ترجیحا سعی کنید سوالاتون رو توی تاپیک مطرح کنید و توی خصوصی و ایمیلم واسه زمانی باشه که کم میام و یا موضوع مهمی هستش که تمایل ندارید در تاپیک مطرح شه یقینا وجود نظرات موافق و مخالف به همه کمک میکنه به قول kateliyaa شاید اطلاعات من قدیمی باشه و سبک و کار دکترها عوض شده باشه Kateliyaa مرسی از نظرت ولی جوجو که از تاپیک خودمون بود من باهاش صحبت کردم و عکساشو مقایسه کردیم بینیش خیلی تغییر کرده بود بعد از ۲ سال یه لطف و خواهش از همه دوستان قطعا همه استرس دارن و نگرانن تا بهترین انتخاب رو انجام بدن لطفا عکس بزارید و اگر حساسید حتما چشماتون رو سیاه کنید تا دوستان خودشون قضاوت کنن و تصمیم بگیرن یادتون باشه شما هم یه روزی استرس داشتید و با پرس و جو بلاخره انتخاب کردید پس چه بهتر که این چرخه رعایت بشه با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
Katayoon: طاهریان من میشناسم و متاسفانه فقط یه نمونه کار ازش دیدم. بنده خدا خیلی ساله همین رنج میگیره اون کاری که من ازش دیدم توی این رنج قیمت به نظرم خوب بود ولی میتونست بهترم باشه
2810