2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
منصوره جان میگن بینی عمل شده اگه ایرادی داشته باشه معمولا بعد از 6 ماه یا یکسال خودشو نشون میده نه زودتر از اون...شما تازه عمل کردی ایشالله که واسه ورم باشه و خوب شه عزیزم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ببخشید نمیتونم عکس بذارم، مامی ماریناجون دکتر سامی، مریمی جون الان بنظرم قوسدار نمیاد ولی ممکنه ورم باشه وخودش رونشون نداده ولی یه چیزیش که خیلی اذیتم میکنه مصنوعی بودنش هست و اینکه بنظرم اصلا به صورتم نمیاد و از نظر سربالا بودن فوق العاده سربالاس جوری که فک میکنم هرچقدم پایین بیاد بازم خیلی سربالاس
آخه من تو مطب دکتر نمونه های یه ساله ای دیدم که اینقد بینی ها طبیعی بودن آدم فک میکرد این بینی خدادادی زیبا بوده جوری که اگه خودش نمیگف اومدم بخیه های یه سال بعد عملم رو بکشم نمیفهمیدی که عمل کرده
آرزو دقیقا منم کسایی رو میدیدم که اصلا معلوم نبود عمل کردن, من وقتی تو اینه بیمارستان خودمو دیدم گفتم وامصیبتا,سر بینیو برده آسمون! همه هم تو مطب میگفتن که چسبو برداشتن اومده پایین.مال منم دقیقا بعد چسب اومد پایین.البته فقط روزای اول خیلی سربالا بود.من خیلی تاکید کرده بودم طبیعی,شما تازه عمل کردی,واقعیت‌ اینه که الان نه میشه خیلی راضی باشی نه ناراضی چون جدا معلوم نیس بینیت چطوری شده.من بینی قوسدار ازش دیدم ولی خیلی سربالا نه.اگه قوس بیش عز حد نداری,احتمالا نوک رو هم خیلی بالا نبرده. .فک کنم هنوز قالب هم در نیاوردی.خیلی. زوده.من تا 23روز از دهن نفس کشیدم.کلا نگران.نباش.خیلیا بعد عمل.پشیمون میشن ولی کمی.که میگذره نظرشون عوض میشه.
ترمیم با دکتر سامی
هنوز برای ترمیمی منتظرم و دکتری پیدا نکردم. کاشکی زودتر یک سال می شد.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
آرزو جان میدونی تازه عمل کردی و فکرمیکنم خیلی تازگی ها بوده و میدونم با دکتر سامی عمل کردی ولی اصلا مهم نیست با چه کسی عمل کردی چون با هر کسی که عمل کرده باشی نه تنها بعد از مدتی نوک بینی پایین میاد بلکه با ماساژ های چند مرحله ای دکتر میتونه نوک بینی رو پایین بیاره،بالا بودن نوک بینی اصلا مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه و بخوای ذهن خودت رو مشغول کنی. اگر خواستی میتونی خصوصی هم با هم صحبت کنیم،عکس هم اگردوست داشتی بذاری!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام بچه ها جونم من 15 روز شد عمل کردم پیش دکتر سجادیان.اما اینقدر ورم داره که به بینی قبلیم یه سور زده خواهشا روند کاهش ورم رو برای بینی نسبتا گوشتی کسایی که تجربه داشتن برام میگن.میدونم یه سال طول میکشه اما منظور من این ورم اولیه است. بعد تا کی باید به پهلو نخوابید.
بانو منیر عزیز درمورد دکتر حق شناس من چند سال پیش صورتم رو که جای چند تا چاله کوچیک مثل آبله مرغان روی صورتم بود به دست ایشون سپردم و این آقا خیلی با اعتماد بهم گفت جای عمل نمیمونه اگر هم بمونه در حد یه تار موی باریکه.اما تمام جای بخیه ها رو صورتم موند اونهم خیلی بد.بعدشم اصلا انگار نه انگار گفت اگه میخوای بیا برات لیزر کنم اونم شاید یه کمی بهتر بشه.کلا قبل از عمل بسیار خوش اخلاق و زبون بازه و بعدش هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه.
2810