2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال دارم خواهش میکنم جواب بدین من چهار روزه بینیمو عمل کردم.انحراف هم داشتم.هنوز نمیتونم از بینی نفس بکشم شب تا صبح .این طبیعیه?
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
سلام دوستان خیلی نگرانم کمکم کنید . سمت راست تیغه بینیم یکم بالاتر از چپه سه رخ دو طرفم فرق داره باهم . به دکترم که گفتم برام تیغشو فشار داد ولی خوب با یه بار به قول خودشون ماساژکه درست نمیشه گفتم اگه ماساژی نیاز داره من خونه خودم ماساژبدم تیغشو . گفت میترسم خراب کنی. الان من خودم امروز کلی تیغشو ماساژ دادم . یکم صافتر شده . البته انحراف هم داشتم و 5هفته از عملم میگذره. جای ماساژمو دست میزنم یه کوچولو سطح پوستش درد میگیره . چه کار کنم .؟؟؟؟ سوال دیگه تیغه بینی تا چه مدت ورم کلا ورمم زیاد نبود .
من که نشد با کلانتر هرمزی عمل کنم..انقدر سرم شلوغه نمیرسم.. انقدر آدمو اذیت میکنه اون پیرمرده منشیش..وقت نمیده..هی میپیچونه.فکر کنم رفت سال بعد
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
مرسی آرزو جون.اخه هرکی انحراف عمل میکنه بعد عمل میگه مثل موتور توربو هوا رد میشه!!!! من نگران شدم. آرزو جون نوک بینی خیلی افت میکنه نگران نباش.با کی عمل کردی?
خانومها من شنبه با دکتر حاتمی عمل کردم.دکتر با سلیقه و با علم و تجربه ایه.توی کلینیک مرکزی تو ونک عمل کردم.کل هزینه ام شش تومن شد.از رفتار و مراقبتهای ر دکتر و پرسنل و دکتر ببیهوشی خیلی راضی هستم.از عملمم هنوز چیزی نمیدونم ولی تا اینجا راضیم. فقط پنج روز گذشته.
راستی.دکتر حاتمی تامپون رو همون روز عمل میکشه و کابوس تامپون وجود نداره.الان گچ دارم.شنبه باز میکنه.در ضمن عکسهای سایتش خوب نیست ولی کارش عالیه.خودش گفت عکسها بد نور داده شده.پنج نفر از اطرافیان من پیشش عمل کردن.همه عالی شدن تا من تصمیم گرفتم برم پیشش.در ضمن بیهوشیش صد در صد با مواد و داروهای آمریکایی انجام میشه.
آرزو جان عکس از بینیت بذار ببینیم نظراتمونو بگیم ... من خودم باوجودیکه دکتر برام استرات (پایه برای جلوگیری از افت بینی) گذاشته بعد یک ماه و نیم یه ذره افت داشته و از اون حالت سربالایی زیاد دراومده و میزون شده... عکستو بذار ببینیم شاید خودت خیلی حساس شدی عزیزم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810