2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
مطبش تو بیمارستانه جو مثل مطب های خصوصی نیس که مشخص بشه کی واسه چی اومده چیکار داره و اینا ... 4800
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
رخساره جون دوست من پارسال با وقر دوست عمل کرد بینیش خیلی کوچیک شده و قیافش از این رو به اون رو شده اما بینیش خیلی کلیپسی شده و نمی دونم چرا پره های بینیش و تیغه اش همیشه قرمز هست انگار که پوستش خیلی نازک شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسی یعنی زشت شده ؟ عکسی چیزی ازش داری با سانسور خصوصی بفرستی برام ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
نه عزیزم اصلا زشت نشده اتفاقا خیلی به صورتش میاد نتها ایراد بینیش کلیپسی بودنشه ، حالا اینکه پوست بینیش انقدر نازک شده رو نمدونم تقصیر دکتر هست یا نه ! شاید هر جا عمل میکرد پوستش اینطوری میشد ، متاسفانه عکس واضح ندارم ازش
ملیکا جان دکتر ابیانه محیا از الان که یادش نمیمونه مگر اینکه طراحی کنه که فکر نکنم الان باشه نزدیک عمل این کارو انجام میده اما خواسته هات از بینیت رو بگو ببین اصلا ممکن هست؟ شاید اون چیزی که شما تو ذهنته با نظر دکتر متفاوت باشه. همه چی رو با دقت بپرس. کدوم دکتر؟
بچه ها چرا کسی جواب نمیده احتمال اینکه روز جراحی عادت ماهیانه بشیم ممکنه دکتر به تعویق بندازه ؟ یا اگه از قبلش قرص ضد بارداری بخوریم تا به تعویق اش بندازیم چی ؟؟ خواهشا جواب بدید
24 اسفند 93 با دکتر رضا خازنی
مینا جون میترسم شیراز عمل کنم تهران بهتره....شما کجایی؟ somy عزیزم من شنیدم اگه پریود باشیم مشکلی نداره...یکی از دوستام وقتی پریود بود عمل کرد حالا تو زنگ بزن مطب دکتر از منشی بپرس.
ملیکا من خوزستانم ولی این هفته دارم میام شیراز دنبال دکتر.نسرین خانم هم که شیرازن خیلی کمک کردن بهم .ایشون فکر کنم بعد چند جلسه مطب گردی دکتر رجایی رو انتخاب کردن
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
متاسفانه این هفته که من میام شیراز دکتر رجایی نیستن ولی 4دکتر دیگه نوبت گرفتم تا ببینم چطور میشه/ولی احتمالا یه سری هم برا ویزیت با دکتر رحایی باید بیام
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
عزیزم من شنیدم که نباید پریود باشی دلیلشو نمیدونم شاید کم خونی یا این چیزا پیش بیاد !‌(نمیدونم :D ) ولی حتما باید به دکترت بگی
2810