2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که با سجادیان عمل کردید آیا همچنان از عملتون راضی هستید؟ لطفا اگر نارضایتی یا موردی هست بیاین بگین و به بقیه کمک کنید. اگه راضی هم هستید بازم بگید ممنون از تون
binazii جون من شنبه تو مطبش بودم اصلا از کاراش خوشم نیومد می دونی سلیقه ای هستش از برخورد دکتر هم خوشم نیومد یک کلامه حرفش حالا دوست داری برو مطبش یه سر بزن کسایی که عمل کرده بودن راضی بودن احساس می کنم خیلی پولکی باشه بهش میگم من یه هفته مونده به عید میخوام جراحی بشم میگه جراحی ات رو میکنم اما دیگه من نیستم دستیارم گچ ات رو باز میکنه یا بخیه هاتو میکشه چسب میزنه
24 اسفند 93 با دکتر رضا خازنی
دیروز پیش رضا خازنی رفتم برا 24 اسفند وقت گرفتم دعا کنید امیدوارم خوب در بیاد . از کاراش خیلی خوشم اومد مطبش هم خیلی شلوغ بود برخورد و نوع رفتار دکتر هم عالی بود .
24 اسفند 93 با دکتر رضا خازنی
somy جان سجادیان که پولکی نیست هزینه ش 4/5 هست بالا نیست ، منظورتو نفهمیدم. منم می خواستم اخر اسفند باهاش عمل کنم به این فکر نکرده بودم که خودش نیست اگه مشکلی پیش اومد چی؟ نگفت تا کی نیست؟
دوستان من دیروز دوباره رفتم مطب رجایی...یه نمونه 3 ساله دیدم ازش که واقعا عالی و شیک بود و اصلا افت نداشت.خواهر شوهر خانمه هم 1 هفته بود عمل کرده بود.تازه گچش رو برداشته بود .منتظر بود برای چسب زدن..واای عالی بود.خیلی خوشگل و شیک. یه 12 روزه و یه 2 ماهه هم دیدم زیر چسب بودند و لی هم خودشون راضی بودند هم به نظرم بینی ها شون تمیز و شیک بودند...یه آقایی هم اومده بود ترمیمی بود و 2 ماه گذشته بود از عملش.خیلی به صورتش میاومد. اینها رو دیدم خیلی مطمئن شدم برای عمل با رجایی. سوراخهای بینی همشون هم (به جز آقائه) دیدم همه متقارن و یک اندازه بودند. من برای 29 بهمن وقت گرفتم.هزینه هم حدود 6 میلیون با بیمارستان هست. بچه ها برام دعا کنید انتخاب درستی کرده باشم.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
nilouz عزیز اون موقع که من عمل کردم هزینم کمتر از 10میلیون شد با بیمارستان کلیه متعلقات،این طور که جدیدا شنیدم یه مقداری بیشتر شده.چقدر بیشترش رو دوستانی که اخیرا عمل کردن بهتر میدونند. البته به میزان انحراف و کاری که بینی هر کسی می بره قیمتش یه مقداری متغیر هست.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
پروا جان بینی یک ماه عمل کرده معلومه ورم داره بینی تا 4 ماهگی زشت ترین حالت ممکنه داره تازه بعد از 4 ماه ورمای بینی کم کم میخوابه یه بینی تا یک سال شاید بیشتر جا داره که جمع شه ورماش بخوابه اصلا نگران نباش،موفق باشی
پرپر جان دکتر یزدانفر دکتر خوبیه ، هر دکتری ممکنه کار خوب یا بد داشته باشه عزیزم شما باید خودت حسابی بری مطب کار دکتر ببینی با مریضا صحبت کنی بعد تصمیم نهایی بگیری شاید از نظر یکی کار خرابی به معنای دوست نداشتن فرم بینی باشه نه خراب کردن ، بعدشم سلیقه ها متفاوته، موفق باشی عزیزم
2810