2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
خراب که نه .. ولی یه نفر بود که خودش راضی نبود حقم داشت از تمام رخ قبل و بعش یکی بود ... بقیه اوکی بودن شما خودت مطب کیا رفتی ؟ لطفا اطلاعتتون رو بگید :D از لیست شما ۳ تا اول جزو لیست منم هست ابیانه روزی که من رفتم زیاد جالب نبود شاید باید یه بار دیگه برم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رخساره جون من از 17 این ماه به بعد مطب گردیمو می آغازم احتمال زیاد مطب راستکاری هم میرم.خاتمی هم تعریفشو شنیدم.الانم سایت عباس زاده رو دیدم.بینیای مدل ما رو خوب در میاره انگار.فعلا دارم لیستمو تکمیل میکنم کجاها برم آره شبیه هستن واقعا بانو منیر جان.شما مطب علامه رفتین کار خراب هم دیدین؟بعد اینکه دکتر به نظرات خودتونم گوش میده یا مثلا از اون مدلیا هستن که میگوشن بعد کار خودشونو میکنن؟
من نمیدونم اسم سبکارو الان یعنی این میشه طبیعی ؟ http://www.drrastkary.com/images/phocagallery/Rhino/thumbs/phoca_thumb_l_04.jpg من از این مدلا هم خوشم میاد
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
به قول ابیانه این نیمه فانتزیه فکر کنم راستکاری برات خیلی طبیعی تر از این در میاره البته در مقایسه با بینی دوستم میگم. ولی این مدل رو دیشب من تو مطب ابیانه دیدم فکر کنم سامی یا علامه بهتر این مدل رو در بیارن
سایان جان یکم از کاراش میگی ؟ من هیچ نمونه ای ندیدم ازش .. اون ملینا تهرانی رو یکی نوشته بود خاص احمدی عمل کردن
بانو منیر جان من دوست دارم برم مطب علامه ولی نمیشه یکی جای من بره . صبحا ویزیت میکینه !‌ من نمیدونم ایشون پس کی عمل میکنه :D مطب ابیانه هم میرم با این تفاسیر ..
2810