2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
فاطیما جون روش جراحی باز و بسته هیچ برتری نسبت بهم ندارن انفاقا خیلیا مثل خودم که نمیخواستم بینیم از بیرون برش بخوره جراحی بسته رو ترجیح میدن. اما اینکه بگیم کدوم بهتره یا بدتر درست نیست. چون همه چیز به کار و تبحر جراح بستگی داره. هرچند برای کسایی که میخوان ترمیم کنن جراحی باز پیشنهاد میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمیا جان لزوما هرکی گرون میگیره بهترین دکتر نیست و هرکی ارزون میگیره بدترین نیست. و اینکه ممکنه تو با هر کدوم که عمل کنی رضایتت متفاوت باشه. من یکی از اقوام سال 88 با شیروانی عمل کرد بینیش اصلا قوز نداشت خیلی هم از نیمرخ قشنگ بود فق از روبرو پره هاش پهن بود و دوست داشت جمع بشه. الان بقل بینیش این شکلیه :I: یعنی جای بخیه ها بسیار مشهوده من اکثر کارهای شیروانی رو که دیدم اینجوری بوده با اینکه دکتر خوبیه. تمام اینارو گفتم که درصدی رو هم برای نارضایتی از بهترین دکترها از نظر خودمون بذاریم
در رابطه با دکتر سعید عباس زاده هم من اولین مطبی که رفتم اونجا بود از کارای سایتش خوشم اومد ضمن اینکه ایشون استاد بسیاری از دکترهایی هستن که الان خیلی معروفن. 80 سال سن دارن و اصلا ساکن اینجا نیستن اینجور که من از متوجه شدم به دلیل اینکه چندین بار با مطبشون تماس گرفتم و ویپ هر بار میگفت بدون هماهنگی تشریف نیارید و وقت بگیرید اما بعدش اشغال میشد و کسی جوابگو نبود که من وقت بگیرم برای همین حضوری رفتم اما متاسفانه نتونستم وارد مطب شم چون منشی 20 دقیقه قبل از من رفته بود نگهبان بهم گفت. و خود دکتر هم ایران نبودن و قرار بود هفته ی بعدش بیان یعنی 2هفته پیش که من دیگه وقت نکردم برم مطبشون. اما من شنیدم که کاراشون خوبه
منم عمل بسته دوس داشتم که به پره هام دست نخوره اما این دکترایی که من رفتم انجام نمیدن
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
من گزینه هام از سامی و سجادیان به راستکاری و علامه تغییر پیدا کرد دوستان حالا نمیدونم ابیانه هم خوبه واسه من یا نه ؟؟؟ فکر کنم چون هنوز تقریبا تازه کاره شاید قیمتش پایین باشه
در مورد باز یا بسته عمل شدن من خیلی تحقیق کردم. بچه ها واقعا فرق دارن. دوست خودم داره فوق تخصص پلاستیک میخونه میگه دیگه جاهای دیگه دنیا بسته عمل نمی کنن به خاطر سلامت بیمه. البته اینا نتیجه تحقیقاته منه
حتی یه مورد دیگه که من در تحقیقاتم بهش رسیدم چون خودم از تامپون کشیدن خیلی میترسم این بود که دکتر تامپون نذاره ولی فهمیدم این اصلا خوب نیست و تامپون نذاشتن 5% به احتمال ترمیمی شدن بینیت اضافه میکنه. البته اینم باز نتیجه تحقیقاته منه که پزشکی نخوندم!!!
من از کارای ابیانه خیلی خوشم اومده ولی فعلا گزینه عباس زادست دعا کنید موفق بشم ازش وقت بگیرم. البته تو کارای زیبایی مثله پوست و جراحیای زیبایی دکترای جوون بهتر و به روزترن این رو من مطمعنم و بین دکترام مقایسه کردم
بانو منیر جان قوس بینی شما منو یاد کار سامی انداخت.بله درسته سپیده جان ب نظرم جدا سخت میگیری.مهم اینه به صورتت نشسته و ایرادی هم نداره و تمیز جراحی شده.حالا هر بینی رو خیلی ریز بشی بالاخره یه ایرادی ازش در میاد رخساره خانوم راستکاری کار خراب ندیدین؟
2810