2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان عکسای سایت دکتر فرخی خوبه ولی از نزدیک کارشو ندیدم نمی دونم چه جوری . دکتر طاهریان میگن خوبه سایت داره یکی میگفت دکتر مهران آقای گلی کارش خیلی تمیز و طبیعیه جراح فک وصورته ولی خودم از نزدیک ندیدم . رضا وقر دوست و حسنانی کارای سایتش قشنگه خوب بود . ضرر نداره کارای این ها رو هم ببیند خیلی از دکترا هستن که ماها از کارشون خبر نداریم وممکنه خیلی خوب باشه کاراشون
رخساره جان گاراش معروفه به این که ظریف مریف درمیاره.میگن شاگرد شیروانی بوده که خب شیروانی بسیار معروفه.عجب هر جا یه چیز میزنن.به هر حال این خاتمی رو من چند جا نمونه عکس دیدم که خود کاربرا گذاشته بودن و میگفتن کار خاتمی هست خوشم اومد.ولی اگه عجله نداری بذار ببینم مطبش چه خبره بعد با قطعیت بیشتری میتونم نظر بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی بانو منیر جان.منم تعریفش زیاد نشنیدم و یکم بی اعتمادم نسبت به کار ایشون.پس فعلا منتفیه چون رخساره جانم میگه وحشتناک بوده منم دو ماه بعد عملم باید قیافم قابل تحمل باشه
منم میخوام ۲۷ فروردین اوکی باشم :))) وگرنه میرفتم پیش غلامرضا احمدی .. کاراش خوب بود اما پر وررررررم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
تا ۶ ماه ورم داشتن زیاد اونم !‌ ... اره یه اتفاقایی قرار شکل بگیره :دی
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
گزینه اصلی من سامیه و الان فقط دارم رو اون تحقیق میکنم . بچه هایی که با سامی عمل کردین خواهشاً عکساتونو بذارید و بگید از نتیجه عمل تا اینجا راضی هستید یا نه ؟ اقا ساسان ، شهنازجون ، ستاره جون ..............
سلام دوستان من 4 ماهه عمل شدم و سمت چپ بینیم ، نمیدونم ورم هستش یا نه . شکل ورمه ولی سفته خیلی نگران شدم کسی تجربه مشابه داره ؟؟ تیغه بینیم صافه ولی با این ورم انگار کج شده ممنون میشم جوابمو بدین
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
2810