2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
نیلوفر جون با یه عکس تحت تاثیرقرار نگیر بازم رفتی تهران کلی تحقیق کن.چون الهام به من گف یه خانوم بایه بینی خیلی ناز دیده احمدی ولی مشکل چشایی و تنفسی داشته.بازم به الهام پیام بده شاید ماجرایه چیز دیگه س ولی تحقیق کننننن
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سوسی جونم سوسی جون از بچه های قدیم خبر نداری؟مینا و شامانا و نوا و... مینا یادمه خیلی تحقیق میکرد عمل کرد؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام دوستان من یه هفته ای هست خواننده پستهاتونم.امروز دیگه طاقتم تموم شد عضویدم گوگولی جان بینیت خیلی تمیز و شیک شده رخساره جان منم تقریبا شرایطم مث شماس.منتظر گزارشت از مطب گردی دکتر راستکاری هستم
بچه ها من بینی قلمی میخوام با قوس خیلی کم و جمع و جور.خودم بینیم استخونیه.از تمام رخ خوبه از نیم رخ قوز داره یه مقدار.میخوام هزینه اش هم ماکسیمم حدود 5 بشه.لطفا اگه دکتر خوب میشناسید معرفی کنید. اگه خانومی پایه مطب گردی بود و هم سلیقه من هم بگه
سلام من از ابتدا تمام صفحات رو خوندم اما خیلی طول کشید، در نهایت خوشحالم که بهتون رسیدم. منم دوست دارم بینیم رو عمل کنم اما فعلا نمیتونم، هم بچه کوچیک دارم هم بخاطر کارم ، ماه رمضون در نهایت. بتونم . فعلا دارم تحقیق میکنم بینی خودم اسخونی و غضروفی، قوز نداره. از بغل خوبه
کلا بینیم خوبه، اما دلم یه بینی ظریف و طبیعی میخواد،، بعد از چند سال همسری رو راضی کردم. بگذریم. دکترای مورد نظرم: دکتر راستکاری، صحرایی، اخوان، احمدی و علامه است از ابیانه هم خوشم اومد اما تو تاپیک قبلی یه جا دیدم نوشته بودند کارای سایتش فوتوشاپه. حالا نمیدونم چقدر صحت داره. چون بینی دوتااز بچه های اینجا که باهاش عمل کرده بودن خوب بود. خوشحال میشم اگر اطلاعاتی در زمینه دکترای مورد نظرم داشتین بهم بگین. راستی بیشتر از ششتومن هم نمیخوام هزینه کنم.
2810