2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماهنی جون ... استرس نداره که میری و خوشگلتر برمیگردی، به خوشگلی فکرکن بنظر من عمل و بیهوشی آسونترین بخش عمل بینیه. مراقبتاشه که خیلی سخته از اون سختتر انتظار برای از بین رفتن ورماااا
ماهنی جان به سلامتی دکترت کی بوده؟ درباره ی توصیه های قبل از عمل توی گوگل سرچ بزنی واست میاره برای بعد از عمل هم که تا چند روز باید سوپ بخوری و آب میوه ژله ام تجربه ی شخصیه خودم بود که خیلی کمک میکنه...و همچنین آب انبه چون حالت لعابی داره...گلو رو نرم میکنه قبل از خواب هم بهتره یه پارچه ی کوچولو نم کنیو بزاری روی لبت...باعث میشه گلوت دیر به دیر خشک بشه و بهتر بخوابی... درباره ی استرسم که طبیعیه عزیزم...منم قبلش خیلی میترسیدم بعدش دیدم اصلنم ترس نداشت...تازه خیلی ام خوب بود بعد از اون همه بیخوابیه قبله عمل به خاطره استرس و...یه خوابه رااااااااحت بعدم که بیدار شدی یه بینیه خووووشگل تحویل گرفتی مراقبتای بعدشه که یه ریزه سخته که اونم دو سه روز بیشتر نیست
سلام کسی می دونه چرا تاپیک جراحی بینی ثانویه تعطیل شده ؟ یعنی کلا همچین تاپیکی تو نی نی سایت دیگه نیست ؟اعضاش کجا رفتن؟
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
سلام دوستان من سه ماهه با سجادیان عمل کردم همه چیز تا اینجا خوب بوده از فرم بینیم هم راضیم،ققط الان نزدیک دو هفته ست داخل بینیم بوی بدی احساس میکنم بعضی وقتها که ابریزش بینی دارم هم بوی بدی میده،میترسم عفونت کرده باشه،اخه داخل بینیم بخیه هست کسی مث من بوده?؟اگه بوده لطفا راهنمایی کنین
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
ماهنی ای جانم ازین فکرا نکن ببین همه ما به هوش اومدیم :* به قول گوگولی جان بیهوش و عمل راحت ترین بخشش ِ بعدش ِ که بایییییییییییید خیلی صبورانه پیش بری مادر ... :* ( دقیقا همونجوری که من پیش نرفتم :)) ... من این یک ماه هر روز غر زدم فکر کردم دیگه هیچوقت بوی هیچی رو نمیفهمم فکر میکردم دیگه نمیتونم نفس بکشم فکر میکردم بینیم مثل همون موقع که از گچ در اومد زشت میمونه :)) ....... ولی یک ماه گذشت دیدم همه چی درست شده :))) ...... یه کم سخته روندش ولی خیلی به سرعت خوب میشه واقعا... ) :*
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
googooli جون، بااون که قطعا به من نمیاد مدل بینیت ولییییییییییییییییییییی واقعاااااااااااااااااااااااااااا خوشکله خیلییییییییییییییییییییی بهت میییییییییییییییییییییییاااااااااااااااد خیلییییییییییییییییییی شیییییییییییییککککککککککک شدیییییییییییییییی خوش به خااااااااااااااااالللللللللت
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
2810