2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رخساره جون من با خواهرم رفتنم داخل بله ، نه متاسفانه هیج دکتری هنوز مد نظرم نیست ، اگه بشه میخوام برم کارای ابیانه رو هم ببینم ، از کارای سایتش خوشم اومده اما خوب من ترمیمی هستم خیلی سختر میتونم به دکتری اعتماد کنم
پریسااااا عوضش بمن آمپول نداد همچینم چیز خاصی نیست بخدا ... دردم داره انگار استخوونت داره خورد میشه نسی جون تو تاپیک ترمیمی ها سر زدی؟ اونجا خیلی دکترای خوبی معرفی میکنن عزیزم.
اگه باعث میشه بینیم لاغر بشه...من که راضیم...عاقا بیاد بشکونه اصن...تازه نه این که من دردم نکشیدم تا حالا به خاطره عمل،اگر دیگران درباره ی درد و عمل ازم پرسیدن،حرفی واسه گفتن داشته باشم مرسی رخساره جان
googooli جون اونجا رو هم دیدم اما گزینه ها اونجا خیلی محدود هستند ، بیشترین حرف سر منافی هست که من سبک کارشو نمی پسندم ، سامی هم هست که هزینه عملش خیلی بالاست ، یکی دوتا دکتر دیگه هستند که باز هم اونا کاراشون با سلیقه من جور نیست
2810