2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام سوسی جوووووووووونم اره یادمه عزیزم بچه های قدیم نیستن؟عمل کردن؟شاماناو پاپیون و و نوا؟ مررررررررسی مریمی سوسی یعنی قوس کارای سامی زیاده؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام بچه ها یه سوال به درخواست یکی از دوستان میذارم لطفا هرکی اطلاعی داره کمک کنه راجع به دکتر میلانی کسی چیزی میدونه ؟ نمونه زنده ازش دیدید ؟خلاصه هرچی میدونید دیگه ...مرسی پریسا جون عملت بسته بود؟ دکتر احمدی بسته عمل میکنه درسته؟ تنفست مشکل نداره؟ راضی هستی؟ یکم از عملت و بعد عملت میگی ؟
* مامی مارینا جون * آره دیدی که گفتن تجدید نظر کن و من نکردم و الان از نتیجه عملم راضی هستم به نظر من بر میگرده به بح ِ سلیقه کاملا یه سری در این حد فانتزی رو دوست ندارن ولی من دوست دارم. در مورد مهارت دکتر به نظر من هیچ کس نمیتونه به طور قطع نظر بده من نه دکتری رو توصیه میکنم نه رد میکنم فقط پیشنهاد و تجربه ام رو میگم دیگه تصمیم آخر و باید آدم خودش بگیره خواهر منم تصمیم و مدتها گرفته بودم و می دونستم که 100% پولم جور بشه با محبوبی راد عمل میکنم و همینم شد ولی با همه این حرفا من چون چندتا مدل هم تو کارای دکتر دوست نداشتم با این آمادگی رفته بودم که شاید بینی منم اونطوری بشه که خب خدا رو شکر نشد :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
بعد این لفظ ِ " عمل بینی " عمل خیلی راحتی ِ به نظر من اشتباه ترین قوت قلبی ِ که میشه داد ... اتفاقا عمل بینی یه عمل حساس تو یه ناحیه حساس و تاثیر گذاره و خیلی مهمه که آگاهانه و با چشم باز نسبت به کلیه مراحل برید جلو البته نمیدونم شاید بعضیا می ترسن از خیلی لحاظ عمل ترسناکی نیست فقط حساس ِ
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سپیده جان کاااااااااااملا موافقم عزیزم به منم همه میگفتن خیییییییییلی آسونه هییییییییییچ ترسی نداره تا جائی که با خنده و اعتماد بنفس کامل رفتم اتاق عمل طوری که همه توکفش مونده بودن اما اون لحظه ای که بهوش اومدم تااااااااااازه فهمیدم واویلا............... هرچند الان از نتیجه بسیار راضی ام و دست دکتر دادگری عزیزو میبوسم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
پریسا مبااااااارک باشه عزیزم خیلی خوبه که همچین گفتی ورمش زیاده گفتم ببین چیه! آمیتیس جون خواهش میکنم عزیزم ... خوشحالم بینیه من سبب خیر شد ولی تا جائیکه میدونم ایشون اصلا کنسل نکرد عمل کردنش رو!!!!چون هم مرتب مطبش رفتم و هم اینکه دو سه تا از دوستام تو یکی دو ماه گذشته باهاش عمل کردن رو نرخ همون 5100 یا 5200 . نسی جان دکتر احمدی معمولا ترمیم نمیکنه... البته دو سه مورد دیدم ولی خب به سختی قبول میکنه ترمیم رو... حالا ضرر نداره برو پیشش ویزیتشم رایگانه. ولی بچه ها واسه ی من آسونترین و راحتترین بخشش همون روز عمل بود بعدش مراقبتا بنظرم کلافه کنندس فاطیما جون خودت دو سه بار برو مطباشون و نمونه ببین که بتونی تصمیم بگیری عزیزم. بچه ها دوستانی که ازم عکس جدید خواسته بودن فرداشب عکس میزارم.
مرسی سپیده جون.میدونی من فکر میکنم دکتر به جز تجربه و مهارت باید سلیقه داشته باشه و به نظرم دکتر محبوبی بسیااااااااار با سلیقس. برام دعا کن منم تصمیمم رو بگیرم.برم و مثل تو به نتیجه خوبی برسم.تو که عااااااالی شدی.دکتر هم را به را عکسای تو رو میذاره بس که خوب شدی.مبارکت باشه.
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
سلام دوست جوناااااااااااا سارا جان ممنونم که خیلی خوب و مفید جواب دادی....دوستاای گلم 1)شما نظری واسه دکتر عبدالرضا خاتمی ندارید کار خراب ازش دید؟؟؟ 2)آیا دکتر عبدالرضا خاتمی واسه بینی گوشتی مناسب...میتونه بینی رو طبیعی شیک و تمیز عمل کنه؟؟ دکتر غلامرضا احمدی بینی گوشتی رو خوب عمل میکنه..بینی استخونی یا گوشتی کدامشون خوب میتونه عمل کنه...بیشتر طبیعی یا فانتزی یا نیمه فانتزی عمل میکنه؟و هزینه عملش چقدر؟* دکار غلامرضا احمدی مطبش تهران؟؟؟؟؟
فاطیما جون من هنو عمل نکردم ینی فعلا بخاطر یه سری مسایل بیخیال عمل شدم ولی خودم از کارای دکتر ابیانه خوشم اومد قیمتش زیر 5 تومنه مطبش نرفتم ولی شنیدم کارش خوبو تمیزه بازم بستگی به سلیقت داره من طبیعی نیمه فانتزی دوسدارم دکتر سوران ایوبیان هم نمونه کار دوتا خانم عمل کرده بودن قشنگ بود قیمتش هم 3.5 عمل 900 تومن کلینیک هس
سلام دوستان اینجا انقد سوال پرسیده شده که من گیج شدم به شدت الان یعنی چه دکترایی تویه تهران و کرج بینیو نیمه فانتزی عمل میکنن با کمترین میزان ریسک افت بینی؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدین اگه تو کرجم بشناسین بهتره من خودم دو تا کاندید داشتم که یکیش سجادیانه ولی الان حس میکنم دکتر سجادیان یه کم بینیو پهن میکنه٬ نمیدپنم شاید اشتباه حس میکنم یه کم راهنماییم کنین این دوستیم که عکس بینیشو گذاشته با دکتر احمدی عمل کرده به نظرم خیلی بینیش خوب شده و تمیزه من یه دکتر میخوام هزینه عمل و کلینیک پنج تومن بیشتر نشع با هم خواهشا کمک کنین دوستانننن
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810