2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست
عززززززززززیززززززززززم خواهش میکنم ایشالا از بینیت روز به روز راضی تر باشی آره عزیزم ورمش میره... فقط خودتم رعایت کن ... ورزشو خیلی زود شروع کردی بخاطر همین بینیت زیاد ورم کرده... اما خوب میشه نگران نباش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریسا خانوم ِبی معرفت من کلی ماه پیش ازت عکس خواستم!!!ولی حالا ولش چون سبکش به من نمیاد من بینیم سربالا شه خیلی وحشتناک میشم!!عههه نیلوفرسلام!یاد تابستون نی نی سایتی بخیر!اقا خدایی منم(مخصوصا اون مورد برعلیه سجادیانه) حس میکنم سامی دیگه اینجا خیلی عوامل بیگانه داره،سامی هاش حواس جمع باشنننن!ولی منم مدلاشو دوس دارم اما 11 زیاده منم حوصله ی دنبال خراب هاش گشتن ندارممم،ینی انقد خسته ام از دنبال دکتر گشتن که میگم عمل کنم بهتر که میشه چند درصدی حالا فوقش فکرمیکنم بینی خودم بوده فقط parva وmansoure شمال کیا خوبن؟؟؟عکساتونو بذارین ی بار دیگه تورو قران .خستمممم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
سلام من یه مدت نبودم ، هنوزم بینیم رو عمل نکردم به خاطر یه سرى مسائل کلا عملم عقب تر افتاد ، پریسا جون شما با غلامرضا احمدى عنل کردى؟!! میشه عکس بزارى خیلىیییییى ممنونت میشم چون منم نظرم رو ایشونه، اگه این تعرفه ها نبود و ایشون یه مدت عملاش رو کنسل نمى کردن الان منم عمل کرده بودم باهاش ولى مثل این که اینجورى قسمت بود فقططططططط خواهشا عکس بزارخیلى ممنوننننننننن خصوصى هم در خواست دوستى دادم اگه اینجا مشکل دارى خصوصى برام بزار عزیزمممم منم از googooli با اون بینى خوشگلش ممنونم که عکس گذاشت تا من با این دکتر اشنا بشم Soosiiii چطورى دختر؟ چه خبرا تو هم هنوز نعملیدى که، عزیزم دکتر اخر انتخاب کردى؟ اومدى اصلا مطب گردى؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام soosii ghabl من 6 دی رشت با دکتر دادگری عمل کردم خداروشکر راضی ام. راستش من اصلا مطب گردی نکردم چون چندتا نمونه خوب توآشناها دیدم که با دادگری عملیده بودن حتی یه نفر 6 سال پیش زمانی که دکتر دادگری هنوز دستیار یکی از دکترا بود پیشش عملیده بود و بینیش نه ذره ای افت کرد و نه مشکل دیگه ای واسش پیش اومد...منم سبک طبیعیشو دوس دارم...ایشون باتوجه به فرم صورت بینی عمل میکنن اگه بری مطبش بشینی همه مدل بینی میتونی ببینی مث بعضی دکترا نیست که واسه هر فرم صورتی چ چاق و گرد و چ لاغر و استخونی فقط یه مدل بینی بسازه...
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
اما soosii جون اگه بینی خیلی سربالا و خیلی عروسکی دوس داری اصلا دکتر دادگری رو بهت توصیه نمیکنم. هروقت تونستم عکسمو توخصوصی برات میذارم عزیزم.
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سوسی جان من بی معرفت نیستم کهیه دونه پیام داده بودی اونم اون موقع که من اومده بودم انقدر حجمه پیامام بالا رفته بود که ندیدم پیامتو...الان بذارم واست از دلت دربیاد؟ آمیتیس جون آره عزیزم با غلامرضا احمدی عمل کردم...قیمتا رو تغییر دادن دوباره؟ من بینیم به خاطره باشگاه رفتن ورم کرده زیاااااااااد...این جوری نبودا...این جوری شدببینی نا امید میشی... ولی چشم
هاهاها...مرسی پریسا جووووون،مبارکت باشه،نه به نظرم ورم نداشت خیلی هم خوب و زیبا... آمیتیسسسس عههه نبودی یهویی شدی احمدی؟!!خب به سلامتییییی ایشالا که بهترین بینی رو خواهیی داشت parvaa پییییلییییز سریع بذار من هفته دیگه دارم میرم تهران واسه اسفند وقت بگیرم دکترفعلیم عزیزم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
سپیده جون من دوباره اومدم.امروز اینستاگرام دکتر رو میدیدم.در بعضی موارد مثل اون خانومه که سنش بالاتر بود. واقعا معجزه کرده!!! پس چرا یه جو منفی در موردش هست.تو احساس نکردی? مثلا تو صفحه های قبل خخوندم تو که میخواستی عمل کنی یکی از کاربرها بهت میگفت تو انتخاب محمودی راد تجدید نظر کن.چرا!!!!!
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
سلام بچه ها من تازه عضو شدم ولی اغلب صفحات رو خوندم. من با دکتر یحیوی وقت گرفته بودم ولی میخوام کنسل کنم. الان بین میلانی و کلانتری و احمدی و محبی سر گردونم. بینیم استخونیه و ١ غوز داره. بینی نیمه فانتزی دوست دارم. لطفا راهنمایی کنید
2810