2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان ماری جون خواهر من با دکتر عبدالرضا خاتمی عمل کرده بینی اش بد نیست ولی عالی هم نیست نسبت به اوایل افت کرده اوایل بهتر بود همون اوایل که بهتر بود خاله ام و دخترداییم هم باهاش عمل کردند دخترداییم از اولش بهتر شد ولی ایراد کم نداره خاله ام را رسما گند زد ترمیم لازمه رو تیغه اش فرورفتگی داره به خاطر کج گذاشتن قالب ااصلا هم زبر بار خرابکاریش نمیره یعنی خودش را میزنه به ندیدن مثلا میگه کدوم فرورفتگی من که چیزی نمی بینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

* مامی مارینا عزیزم :* شاید واسه شما نخواد طلق بذاره عزیزم، من مثل اینکه انحراف تیغه بینی داشتم ( انحراف داخلی چون از بیرون هیچی معلوم نبودش ) اونروزی که من عمل داشتم سه نفر دیگه هم بودن اونا هیچکدوم طلق نداشتن
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
بچه ها دو سوال داشتم یکی اینکه من حرف عمل هم میشه از استری حالم میشه.معدم میترکه از درد.چه کنم؟! بعد اینکه بخاطر مشکل مالیم واسه عمل اگه هزینه عمل رو پردااخت کنم بعد عمل میتونم فاکتر عمل بگیرم که هزینه انحرافو تا 5میلیون قید کنند؟ چون بیمه تکمیلیم تا 5میلیون میده.( مخصوصا دکتر کلانتر) لطفا راهنمایییییییی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
niniz منم انحراف داشتم. بیمه گر اول 600 و تکمیلی بهم 400 پرداخت کرد. همین .تکمیلی سی تی اسکن و نامه دکتر رو کلا مدارک بیمارستانو گرفت. من تکمیلی ایران بودم. حالا واقعا نمی دونم 5 میلیون میدن یا نه؟شایدم بدن
ترمیم با دکتر سامی
سلااااااااااااااام بچه ها اووووووووووووو من بعد از مدت ها اومدم و همچنان دنبال دکتر من قبلنا روی سامی خیلی مصمم بودم ولی ی مدت جو علیه سامی شد مریمی جون و بقیه بچه ها جدیدا کار سامی چطوره؟برای بینی استخونی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر جون. من ترمیمی بودم. موردم خیلی متفاوت بود با بقیه.من کلا راضیم از سامی. ولی عملای اولشو خیلی می پسندم. آره دیگه جو تاپیک عوض میشه ولی خودت باید تصمیم بگیری.اخیرا دیدم خیلی کارای طبیعی داره...من نیمه فانتزی هاشو خیلی دوست دارم.من خودم کارای زیادی طبیعی دوست ندارم. قبلا ها خیلی قوس دار بودن کاراش الان خیلی طبیعی هم میشه دید و بین این دو حالت هم انواع مختلفی می بینی. ولی یه نوک مکعبی هایی درمیاره که من عاشق اونام.
ترمیم با دکتر سامی
googooliجون من ناپرهیزی کردم سه ماه بعد از عمل یواش یواش ورزشو شروع کردم...فکر میکنم همون باعث شد که دوباره ورم کنه...به نظرت ورمش میره؟:(((( بعدم یه تشکره ویژه هم از شما چون عکسای شما بود که منو ترغیب کرد با دکتر ویزیت شم... +دوستانی که وقته عملشونو گرفتن یا قصد دارن که عمل کنن...عمله بینی به هیـــــــــــــــچ عنوان درد نداره عوارضم نداره...پس استرس نداشته باشید...بیشترین دردش کشیدنه سرمه بعد از عمله...در این حد راحته(البته این فقط نظره شخصیه منه شاید) فقط یه کم مراقبت نیاز داره که اگر اونم انجام بدید هیچ مشکلی واستون پیش نمیاد خیالتون رااااااحت...آرزوی بینیای خوشگل خوشگل واسه همتون
2810