2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015603 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من می خواستم بینی دخترم رو عمل کنم اما دندانپزشکم بهم گفت دندونات ارتودنسی می خواد بهتره اول ارتودنسی کنه بعد بیاد واسه جراحی بینی چون فرم صورت وبینی در حین ارتودنسی تعغییر می کنه و اگه بعد از جراحی بخوای واسه ارتودنسی اقدام کنی فرم بینی باز هم بیشتر تعغییر می کنه دخترم رو معرفی کرد پیش یه متخصص ارتودنسی به اسم دکتر سید هادی پرهیز تو نارمک و جردن مطب داره بهم گفت چون واسه ارتودنسی باید دندون کشیده بشه واسه دخترم دماغش سربالا می شه بهتره اول ارتودنسی بشه بعدش واسه جراحی بینیش اقدام بشه این هم یه تجربه بود واسم تو رو خدا مراقب باشید شماره مطب دکتر 77249315
رایا 91 جان تازه گذاشتم که حالا بهمن ماه که ورمام کمتر شه میذارم منکه راضیم طبیعی نیمه فانتزی شده یعنی بعضی نمیغهمن عمل کردم بعضیا میفهمن :) تنفس و بویاییمم فعلا راضیم بینیمم نسبت به قبل تغییر داشته راستی هر سوالی اط دکتر سجادیان دارید به kik ش پیام بدین خیلی سریع ج تونو میده :)) kik : dramirsajadian
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام دوست جونااااا دوستان نظرتون راجب ب دکتر شاهین صحرایی چطوره؟؟؟از کاراش بیشتر بگید و تو چه سبکی کار میکنه...کارش طبیعی یا فانتزی یا نیمه فانتزی؟؟؟آیا واسه بینی گوشتی دکتر شاهین صحرایی گزینه مناسبی؟؟***اینجا کسی هست با دکتر شاهیین صحرایی عمل کرده باشه؟** الان هزینه عملش چقدز؟*****
بهار جوون،خیلی دکتر ها مثل دکتر کلانتر و سامی(اینا رو من توی سایتشون دیدم)این تاریخ ها رو برای کارهای دندانپزشکی توی گفتن یه نگاه بنداز .اما بهترین کار پرسیدن از خود دکترتون هست که چقدر بعد از جراحی بینی ارتودنسی بکنید.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
Mn من خیلی وقت پیش با یوشی عمل کردم.بینی منو منهدم کرد.مال دوستم رو هم خراب کرد.الان هم میدونم کاراش به ترمیم میکشه.البته من جدیدا مطبش نرفتم.اطلاعات بیشتری خواستی بیا تو خصوصی.
ترمیم با دکتر سامی
سلام دوستان... من شیراز هستم. اینجا دکتر برای عمل بینی زیاد هست.جدیدا دکتر رجایی رو پیدا کردم و قراره پیشش ویزیت کنم.الان سایتش رو نگاه کردم از مدلها خوشم اومد.منتها من خیلی ریزبین نیستم ...اگر لطف کنید گالری عکسهاشو نگاه کنید و نطرتون رو بگید ممنون میشم..البته به نظرم برش کلوما توی عکسها مشخصه..آیا این یه ضعف در مهارت دکتر هست یا بقیه پزشک ها هم همین طور عمل میکنند؟؟..ضمنا من مطمئن نیستم ولی احتمالا بینی ام بالاش استخونی و پایین اش غضروفی گوشتی هست این هم لینک سایتش http://www.dr-rajaee.com/index.php/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%85%D9%84/84-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%85%D9%84/95-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C.html
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام بچه ها من بعد چند مدت که ذهنمو فقط به یزدانفر متمرکز کرده بودم..به یه تردید نسبت به عملم رسیدم .چون فهمیدم نوک بینیم بزرگه و شاید به ظریف کاری نیاز باشه...یکی بهم علامه رو معرفی کرد که فک کنم عروسکی کاررره که من بدم میاد.گیجم.سامی خدایی انصافا بی منشی گریییی و جووو کاراش خیلی خراب داره؟!!!به نظرتون به 7.8 تومن راضی. ه 😧
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...