2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
رسپینا جان نگفتی از عملات راضی هستی یا نه؟ البته الان خیلی زوده اما یه چیزی من دوست ندارم بینیم بزرگ بمونه اینه که با سجادیان دچار تردید شدم.البته مطبش همه راضی بودن انالیا شما بعد از دوماه راضی هستی؟ بینیت رو عکس جدید نذاشتی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم خواننده خاموشم بعد از چند سال دو دلی واسه عمل بینی و خوندن و همراهی با شما بالاخره فردا میرم ویزیت دلو زدم به دریا خوزستان بهبهان پیش دکتر سرسازی
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
راستی یکی از دوستهای خواهرم با زینلی ترمیم کرده خیلی خوب شده البته بینی اش استخونی بوده و خیلی سال پیش با یه دکتر ارزون عمل کرده بوده و بینی اش هنوز نافرم و بزرگ بوده با زینلی پارسال ترمیم کرده 13 تومن داده بینی الانش هم یه بینی کوچیک و طبیعی هست یعنی معلوم نیست عملیه ولی قشنگه البته زینلی هم متاسفانه خیلی بگیر نگیر داره و کجی تو کارهاش کم نیست ولی این دوست خواهرم واقعا خوب شده
من کلی از دوستام پیش پیوندی چند سال پیش عملیدن منهم همیشه میگفتم که می رم پیش اون اما اینجا پست این اقایی که پیوندی بینیش رو خراب کرده بود رو دیدم پشیمون شدم الان بین پیوندی و سجادیان موندم چه کار کنم ؟کسی غیر از این آقا تجربه ای از پیوندی دیده؟خواهش میکنم کمکم کنید. سبک کارای پیوندی رو دوست داشتم اما واقعا بینی این آقا خراب شده واقعا قاطی کردم؟