2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
تا 2هفته که دکتر طلق ها رو از توی بینیتون دربیاره سرم از بینیتون بیرون میریزه و ممکنه بینیتون بگیره.اصلا نگران نباشید درست میشه! یه مقداری روش دکتر سامی متفاوته برای همین وظیفه خودم دیدم که بهتون بگم.
دکتر فتح سامی / 3مرداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بانو من بینیم گوشتی بود ... احتمالا حداقل تا 6 ماه باید منتظر خوابیدن ورم باشم ... الان که کلوملا و نوک بینیم داره از ورم منفجر میشه ... انگار به بادکنک چسب زده باشی جمعش کرده باشی
ممنون منیر جووونم. تا اون جایی که یادمه دفعه آخری که عکستون رو دیدم خیلی بینیتون قشنگ شده بود! این بینی بیشتر به چهرتون میاد انگار از اول برای خودتون بوده،خیلی مناسب چهرتون هست!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سپیده جون مبارکههههههه عزیزم...انقد سرم شلوغ بود که نتونستم شب قبل از عملت بیام و برات آرزوی خوشملی کنم..صد در صد مطمینم که عالی تر شدی عزیز دلم...منتظر عکستم هاااا...قول دادی همراهی کنی مار را...عزیزم هزینه کلینیکت چقد شد؟ کلا هزینت چقد شد؟
یا اباالفضل
2810