2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان . اینم یه اپلیکیشن مرتبط با جراحی بینی ---- >" چهره جذاب با عمل بینی " توضیحات : این برنامه در مورد صورت زیبا با عمل زیبایی بوده و در این برنامه نکات بسیار مهمی گفته شده و هر کسی که قصد عمل زیبایی دارد، از ان باید اطلاع داشته باشد. این برنامه کم حجم شما را با عمل زیبایی اشنا کرده و نکاتی به شما اموزش میدهد که کمک میکند نتیجه عمل شما در بهترین حالت ممکن باشد و ترمیم زخمها به بهترین شکل انجام پذیرد. عکسها و فیلمهای اموزشی نکات مهم قبل و بعد عمل طریقه تصویر سازی از چهره و نکاتی بسیار اموزنده در این برنامه گفته شده که توصیه میکنم حتما مطالعه کنید. لینک دانلود رایگان برنامه از بازار : http://cafebazaar.ir/app/com.mhp.nosesurgery/?l=fa
سلام دوستای خوبم من 7ماه پیش عمل بینی داشتم.ولی احساس میکنم باید سربالاتر عمل میکردم.اوایل فرمشو دوست داشتم ولی بعد گذشت مدتی بینیم یه کوچولو افت کرد.و الان مستقیم به نظر میاد. حالا میخوام بدونم میتونم ترمیم برای بالا بردن بینیم انجام بدم؟و اینکه این که گستردگی این عمل مثل عمل اولیه ست؟ از بین شما کسی بوده که این عمل رو انجام داده باشه؟ مرسی که جواب میدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهام جان دکتر هزینش ٧ تومنه پونصد بالا و پایین کار دکتر طبیعی بدون هیچگونه برش ظاهری البته من نمونه نیمه فانتزی هم ازش دیدم کبودی و ورم خیلیییی کم زیاد بینی رو دست کاری نمیکنه و کوچیک نمیکنه
Cupid giving flowers
من فردا باید آزمایش بدم بعد جوابشو لرای دکتر کلانتر فکس کنم.اگه بشه امسال وقت بده یا ابتدای سال بعد. اما باز مشکل هزینشه :( و اینکه کم کم استرس داره میاد به وجودم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
دوست خوبم ساسان،بسلامتی با سامی عمل کردی؟؟سوراخای بینیت قرینه و خوب شده؟ ما که خونمون شهرستانه،به نظرت تا 1 هفته کافیه که توی تهران بمونم؟؟ شهناز جون دوست خوبم،چرا گفتی که کارای سامی متفاوته؟؟ شهناز جون از بینیت مگه بدت میاد؟اخه میخوام بدونم ساسان جان بیشتر از عمل و بیهوشی و دکتر توضیح بده
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
به علت تحویل نگرفته شدن پیامم دوباره میذارم!! یه همچین آدم با پشتکاری ام من! بچه هایی که میخایم با دکتر کلانتر عمل کنیم یا حتی عمل کردیم بیاین یه گروپ بزنیم تو وایبر اطلاعات بدیم به هم هر کی هم که عمل کرده ادد کنیم واسه کمک
niniz فکس رو بیخیال شو اونجوری درس جواب نمیدن من تلفنی نتونستم وقت بگیرم اخر ازمایش رو خودم بردم مطب برای ١٨ دی رزروی شدم که قرارشد کنسلی باشه جایگزین شم بعد چند بار زنگ زدم گفتن حالا معلوم نیست و صبر کن ١٦ بزنگ دیدم اینجوری نمیشه رفتم مطب از ٦ تا ١٠ معطل شدم ولی اخر وقتم رو واسه ١١ فیکس کردم همون روزم عکسام رو انداخت و برگه بستریم هم گرفتم دیگه رفت تا روز عمل
Cupid giving flowers
ستاره جووون اصلا از عملم مخصوصا با دکتر خوب و مهربونی مثل سامی پشیمون نیستم! منظورم از اینکه گفتم اینکه شیوه کاری سامی بعد از عمل متفاوته!توی بینی طلق میذاره که تقریبا 2هفته بعد از عمل درمیاره تا قبل از درآوردن اون بینیت هی میگیره این کاری هست که کم دکتری میکنه! برای همین ممکنه بیای اینجا و بگی بینیم گرفته و ...بقیه بگن آخه چرا .برای همین گفتم که بدونید چیزی عجیبی نیست و طبیعیه! تازه دکتر سامی بعداز اینکه بخیه ها رو کشید یه هفته بعدش هم باز قالب رو میذاره اما نه با اون همه چسب اولیه با 2تا چسب کوچیکتر برای محافظت بیشتر!!!!! از خود دکتر بپرس چند روز تهران باشی کافیه! من 100بار دیگه هم برگردم عقب با دکتر سامی عزیزم عمل میکنم،ستاره جووون با هر جمله ای منتظر فرار نباش!!!!!!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
مامان طناز جون درسته اما گفتم شاید بچه ها بیشتر مطب دکتر رفته باشند ... بالاخره هر کدوم یبارم که مطب بوده باشیم نمونه های متفاوت دیدیم و می تونیم نتیجه رو با هم به اشتراک بذاریم و بهتر تصمیم بگیریم دیگه انشالله ... کلا چقد تصمیم سختیه ! من اخرشم استخاره کردم که بار اول خیلی خوب اومد بار دوم خوب نیومد !!! اصن موندم بد!
2810