2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سلام چند تا سوال چطوری با سرنگ بینی رو شستشو میدین ؟ من اصلا نمی تونم ! بعد از چند روز از عمل میشه راحت غذا خورد ؟ من 4 روز از عملم گذشته ولی هنوز نمی تونم راحت غذا بخورم تو کلوملا و تیغه بینیم احساس درد می کنم یا فک می کنم ممکنه بینیم جابه جا بشه !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خبره مگه بانو ... من الان 2 روزه هر روز دارم کوبیده و دل و جیگر می خورم ... مثلا دارم تقویت می کنم... خیلی اذیت میشم ولی اروم می خورم باز بینیم درد می گیره ولی چی کار کنم ! امروز دیگه اعصابم خورد شد سرنگ 10 سی سی برداشتم پر کردم با فاصله نیم سانتی از سوراخ بینی همه رو خالی کردم تو بینیم همش هم برگشت ریخت رو لباسم اصلا یه وضعی شده.
سلام. اقا ساسان سر سرنگ یکم بره تو بینیت اشکال نداره اونجوری ک هیچی از سرم نمیره تو بینیت اخه..سزتو ببر جلو رو لباست نریزه .. چون در هر صورت سرم برمیگرده..در مورد غذا هم من خودم بیشتراز 2 رور نتونستم سوپو ایجور چیزا بخورم..ولی هرچی میخوری سعی کن لهش کنی یا خیلی ریز ریز...
جوش سر سیاه هم خیلیا بعد استفاده از چسب میزنن..بهتره هر دفه ک چسبو عوض میکنین با پنبه الکل رو بینیتونو تمیز کنید..چربی ک از رو پوستتون پاک شه کمک میکنه منافذ باز شه زود تر ورم بخوابه
سپیده جان مبارک باشه... دکترت انحراف بینی رو هم خوب عمل می کنه؟؟؟ یکی از همکارای من که اقا هست بینی شو دوسال پیش عمل کرد اسم دکترش یادم نیست امروز که دقت کردم دیدک انحراف بینیش انحراف ظاهریش کاملا برگشته وتیغه کج شده!!!!! واییی خدا خیلی بده... بعد از کلی دردسر اینطوری بشه که
بچه ها یکی از دوستای من بینی شو دوبار عمل کرده و اصلن هم بینی ش خوب نشده طفلک ... بار اول باز بهتر بود ولی افتادگی داشت نوک بینی ش بار دوم که عمل کرد بینی استخونیش شده یه بینی پخ وگوشتی ...البته نکنه مثبتش اینه که اصلن معلوم نیست عملیه ادم فک میکنه بینی خودشه که یکم گوشتیه ...بعد این دوستم منو چند وقت پیش دید که عمل کردم و ... بهم گفت طبق تجربه خودم بهت توصیه می کنم تا شیش ماه الی یه سال چسب بزنی چون چسب بر خلاف اون چیزی که بقیه میگن رو فرم بینی خیلی تاثیر داره و گفت که بینیش خوب بوده اما چسب زدنو که قطع کرده فرم بینیش از بین رفته ... من چهار ماهه عمل کردم دوماه کامل شب و روز چسب زدم دو ماهم شبا الان دو سه روزه که دارم شبام کم کم دیگه چسب نمی زنم بماند که ورم کرده وحشتناک ...ولی خب برام مهم نیست میگم یه مرحله ایه که باید بگذره دیگه تا اخر عمرم که چسب نمیتونم بزنم اما حرف این دوستمم ترسوندم الان که بینیم ورم کرده میگم نکنه مال اونم اینطوری بوده که گوشتی شده می ترسم در مورد چسب حق با اون باشه خواستم نظرتونو بدونم مرسی پیشاپیش
دکتر سامی ولی فعلا هیچ نظری نمی تونم بدم تازه تامپون کشیده هنوز گچ و هم بر نداشتم بخیه ها هم نکشیدم، چیزی از بینیم معلوم نیست همش زیر چسب و گچه. ستاره خانم ظاهرا می خوای با سامی عمل کنی اگه احتیاج به معرف داشتی پیغام خصوصی بده.
برای شست و شو انتظار نداشته باشید سرم داخل بینیتون بره میاد بیرون! کرم هم همون یه خرده که میزنید کافیه.اصلا از چیزی برای زدن کرم غیر از سر خودش استفاده نکنید. نه چوب کبریت و نه چوب پنبه!!! اصلا
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810