2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015621 بازدید | 66529 پست
مرسی اقای در انتظار لطف خدا من دیروز که تامپون کشیدم غش کردم افتادم دکتر گفت چون انحراف داشتی نباید بشوری خیلی ترشح و خون توی بینیم هست نمیتونم نفس بکشم
دکتر کلانتر 6 آذر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی جان چسبت را اول یه شب در میون کن و بعد دو شب در میون و بعد دیگه نزن اولش که برداری صبحها خیلی ورم خواهی داشت ولی هرچی رو به شب بری کمتر میشه ورمت بالاخره باید چسبت را برداری نمیشه که همیشه بزنی حساس هم نباش ماه ٤ و ٥ بینی خیلی ورم می کنه و زشت میشه ولی از ٥ تا ٦ ماهگی روندش رو به بهبود میزاره
سلام دوسجونیا یه برنامه ی اندروید هم هست برای اونایی که میخوان بینیشونو عمل کنن که هم توضیحاتی راجع به عمل میده هم عکسها و فیلمهای اموزشی داره و نکات مهم قبل و بعد عمل رو گفته . اگر میخواید عمل کنید یه نگاهی بهش بندازید . رایگانه از بازار میتونید دانلود کنید : http://cafebazaar.ir/app/com.mhp.nosesurgery/?l=fa
آیدا جان چه بد من اصلا مشکلی با تامپون نداشتم تو سه تا عملم از نظر درد موقع برداشتن فقط دفعه دوم نمی دونم بی انصاف چی کار کرده بود که بعد از برداشتن تامپون یکی از سوراخهای بینی ام خونریزی اش قطع نمیشد مثل شیر آب خون می اومد تمام لباسهام خون خالی شد هر کار کرد بند نیومد یه ساعت تمام خونریزی کرد خود دکتره رنگش شده بود عین گچ از ترس همینطور باند میزاشت تو بینی ام خیس از خون میشد در می آورد ولی اون کارهایی که برای بند آوردن خون کرد باعث شد از درد ضعف کنم فکر کن یه چیزی مثل تفنگ آبپاش که ازش آب با فشار زیاد ولی به صورت یه نوار خیلی باریک می اومد و به شیر آب شهری وصل بود کرد تو دماغم آب با فشار میرفت تو دماغم که خونریزی را بند بیاره فقط از درد بی اختیار اشک می ریختم آخر سر بند اومد دوباره تامپون گذاشت گفت برو دو روز دیگه بیا  ببین من چه قدر روم زیاده که با این تجربه باز رفتم عمل کردم