2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015754 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو منیر بینیت برای 5هفته عالیه تازه ترمیمی بودی مطمئن باش عالی ومحرش میشه پره ها ی بینیت وکلوملات بینهایت پرورمه که طبیعیة تازه بینی توماه ٢،٣زشترین حالت میشه بنظر من تا١سال باید صبر کنید تا فرم بینیتون معلوم بشه ممنون ولی من ی روتوش کوچولو اردیبهشت میخوام انجام بدم
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
در اخر مانی یک تبریک ویژه بخاطر تاپیکت میبینم صفحه اول وگرفته من که هرچی ازمماخم دارم از این تاپیک خوبت دارم چون دکترم واز اینجا کشف کردم ودوستای خوبی پیدا کردم خارج از این تاپیک مثل سحر عزیز

بچه هایی که عمل کردید بینیتون فرم اصلیش از یکسالگی معلوم میشه پس زیاد حساس نباشید وتا 2سال حتما مهلت بدید امیدوارم بهترین انتخاب وداشته باشید به حرفای کسی اطمینان نکنید تو محیط مجازی فقط به چشمای خودتون اطمینان کنید

رها جان من بیست روز پیش پیش سجادیان اندوسکوپی انجام دادم میخواد وضعیت داخل بینی و انحرافهای احتمالی و وضع سینوسهاتو چک کنه که موقع عمل به مشکلی برنخوره. البته روایتی هم هست که میگن راه جدیدیه واسه دور زدن تعرفه ها به هرحال منم مث شما خیلی میترسیدم حقیقتش اینه که دردناک نیس اصلا ولی حس خوبی هم نیس دیگه ولی هر سوراخ بینی حدود دو دقیقه طول میکشه چشم روهم بذاری تمومه مامان نونو جان بینی شما واقعاااا عالی شده.بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟ ستاره جان بنظرم با توجه به سلیقه شما و هزینه ای که میتونی یکنی علامه گزینه خیلی مناسبی میتونه باشه یکم وقت بذار کاراشو ببین و تحقیق کن راجبش