در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بانو منیر جون سلام ،من دارم فقط روزشماری میکنم که زودتر یکسال بشه و بتونم یکاری برا خلاص شدن از دست این مماغم بکنم ولی از الان میخوام دنباله دکتر مناسب بگردم .شما سامی رو پیشنهاد کردین اطلا عی از قیمت ترمیمش دارین ؟
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی از جوابت بانو منیر,من بینیم کوچیکه فقط یکم افتادگی داره خیلی کم که میخوام رفع ایراد کنم,نظرتون راجع به شمشادی چیه؟سبکش چطوره؟کسی نمونه دیه ازین دکتر؟
سلام بچه ها کمممممممک :(( یه ماهه عمل کردم هنوز که هنوزه بینیم بزرگه ظاهرش خوبه ولی نوکش بزرگ و تپله یکم حس میکنم از نیم رخ درازه نوکش هم مثل سنگ سفته انگار بینیم مال خودم نیست یعنی ممکنه همه اینا ورم باشه؟ یعنی بینیم میشینه تو صورتم؟ حس میکنم بعد از یه ماه دیگه باید درست بشه
بچه ها چسب طولانی مدت ضرر داره؟ من دکترم گفت یک ماه و نیم من دو ماه چسب زدم الانم دماغم سه ماه و نیمه ست روزا چسب نمی زنم اما شبا می زنم اخه نزنم ورم می کنه بدجوووور :((((
اخیییییییی راست میگن دیگه ایکاش یه تاپیکی بود مخصوصه عمل شدها که عکس و اسم دکی و هزینه و این حرا به ترتیب بود این بنده خداها بتونن استفاده کنن ....من خودم دربه در میگشتم و استرس داشتم میفهمم چی میگن.... حالا اگه کسی خواست بگین من عکس بذارم ببینن اونایی که قصد عمل با دکی سجادیان رو دارن