2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015616 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی در مورد تزریق ژل پرسیده بود من با دکتر برزنجی تزریق ژل داشتم به لبم خیلی راضی هستم عالی هست کارش طبیعی و قشنگه البته من لبهام بزرگ بود و صرفا برای فرم دادن ژل زدم ولی دیدم کسایی که لب نداشتند و پیشش ژل زدند و عالی شدند
چند روز پیش یکی را دیدم از این جماعت مرفهین بی درد دو پاسپورته بینی اش عالی بود مثل هالیوودی ها تو صورتش نشسته بود بدون اینکه معلوم باشه عملیه از اونجا که تمام هیکلش عمل بود گفتم شاید بینی اش هم عمل باشه کل هیکلش را ایران عمل کرده بوده به غیر از بینی اش که پیش دکتر رامتین کثیر تو نیویورک عمل کرده برام جالب بود پرچم دکترهای ایرانی تو آمریکا هم بالاست خلاصه گذارتون به نیویورک افتاد پیش این دکتر هم می تونید برید
ممنون از توجهت بانو منیر جون مشکلات من دو دسته هستن یکی مربوط به ورم بینیمه و اینکه یکی از پره های بینیم موقع تنفس عمیق به حالت نیمه بسته در میاد و عملا برای تنفسم مشکل ایجاد میکنه و دسته دوم مربوط به ظاهر بینیم هست که عدم تقارن دو پره بینیم به صورتی که عکسای نیمرخم از هر طرف انگار بینیم یه مدل دیگس و اصلا هماهنگ نیستن و یک طرف بینیم خیلی بزرگتره و طبعا پره بینیم حالت افتاده گی داره و طرف دیگه که ظاهرش بهتره و پرش بالاست و متناسبتره مشگله بسته شدن رو در زمان تنفس داره.غضروف بینیم هم که از یه طرف نوکش تیزه و اینم کاملا مشخصه و نوک بینیم هم حالت افتاده داره و کلا بینیم به یه طرف کج شده .جای بخیه هام هم اوکی هست ولی قسمته بیرونی ار هر دو طرف یه شیار داره به سمت داخل بینی مثله اینکه خوب به هم جوش نخورده و کاملا تابلو که پره های بینیم دستکاری شده که دکتر بهم کرم سیکابیو داد و گفت که بزودی خوب میشه ولی نشد رنگ جای بخیه هام از قرمزی به حالت طبیعی در اومده ولی اون شکاف هنوز ترمیم نشده . بینی من قبل از عمل اصلا مشکل نداشت و خیلی هم خوشگل بود ولی من نمیدونم چرا یهدفعه زد به سرم که عمل کنم و یه جورایی طمع کردم.
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g
مریمی جون قبل از من چند نفر رو که خیلی از عمل بینیشون راضی بودن و منم وسوسه شدم با دیدنه بینی های بی نقصشون همه دکترشون افلاکی بود و برای همین من بهش اعتماد کردم ولی الان دیگه نمیدونم برای ترمیم پیشه کی برم که خرابکاریه افلاکی رو درست کنه
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g
مامان ناربلا جان خیلی متاسفم که این مشکل برات به وجود آمده اولا که صبر کن فعلا حداقل تا یه سال بعد هم اصلا دوباره با دکتر اولت عمل نکن من این اشتباه را کردم وبسیار پشیمون شدم و باعث شد کارم به عمل سوم بکشه بینی ام دفعه دوم نه تنها بهتر نشد که جاهایی هم که سالم بود خرابتر کرد بینی ام داغون شد خداییش من اعتماد به نفسم خیلی بالاست که اون بینی داغونی که دکتره تو عمل دوم برام درست کرد یه سال و نیم تحمل کردم وبعد از یه سال و نیم ترمیم کردم و الان واقعا راضی هستم یعنی تاثیری که این ترمیم رو قیافه ام گذاشته واقعا زیاد بوده البته من از سه ماه بعد از عمل دومم دنبال دکتر بودم و هشت ماه از عملم گذشته بود دکترم را پیدا کردم و خیالم راحت شد بعد گذاشتم یه سال و نیم بگذره و عمل کردم
الان هم هر کس می بینتم بهم میگه بینی ات خیلی خوب شده و خیلی رو قیافه ات تاثیر مثبت گذاشته نمی دونم خوشحال بشم یا ناراحت ناراحت از اینکه بهترین سالهای عمرم از 23 سالگی تا الان که 32 سالمه با اون بینی داغون گذشت و اینکه کاش زودتر ترمیم می کردم
سارا جون ممنون از همدردیت عزیزم واینکه بله واقعا خرابکاری کرده من بیشتر از داخل ورم دارم و این مشکل و مشکله پره سمت راست بینیم رو تنفسم خیلی تاثیر گذاشته ولی به هر حال همونطور که بانو منیر جون هم گفتن باید حداقل تا یکسال صبر کنم و اینکه من اصلا حساس نشدم و این چیزایی که گفتم عینه واقعیته و مشکلات ظاهری بینیم رو به غیر از خودم هر کسی میبینه میگه بدتر از همه همسرم رو اعصابم میره چون واقعا بینی خودم هیچ ایرادی نداشت و من الکی الکی برای خودم خرج و دردسر تراشیدم . عکس رو راستش نمیدونم چجوری باید بزارم وگرنه زودتر از اینا میزاشتم