2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست
ممنونم بانو منیر. آره من که تصمیمم فعلا 90درصد با سجادیان هست،، گفتم یه جا دیگه هم برم نمونه ببینم، آخه کار دکترای دیگرو زیاد ندیدم فقط 1 بار رفتم سجادیان 1 بار کامیابی
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جان نگوووووووووو.آره منشیش منگل میزد اصن انگار مافیایی ه... فکرنکنم خود دکتر اینجوری باشه من ک از اخلاق خود ددکتر خیلی تعریف شنیدم همینجا.حالا نمیشه بری مطبش نمونه هاشو ببینی به ماهم نتیجه مطب گردی تو بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیخیال حرف منشیش...مردیم بس ک لیست خط زدیم یعنی یزدانفر هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
الهام جان من اندوسکوپی انجام دادم تو مطب سجادیان ببین اصلا دردناک نیس ولی حس خوبی هم نداره دیگه یجوریه مخصوصا وقتی سینوسهارو نگاه میکنه ولی کلا قابل تحمله. من خیلی ترسوام اینجا همه میدونن من که انجام دادم بدون بقیه راحت انجام میدن خخخخ صبا جان بینیت خوبه. میشه بگی بعد چتدماه ورمت از بین رفت؟
بهشاد من شنیدم سرما ورمو کم میکنه نه زیاد! اصلا واسه همین میگن بهتره وقتی هوا خنکتره انجام بدین که زودتر ورمها بخوابه والا این چیزیه که من شنیدم. تو سرما مماخ منقبض تر میشه دیگه
sima عزیز بانو منیر عزیز کتانه عزیز بی نهایت از همفکری و همراهی صمیمانه و دلسوزانتون ممنونم . صبر می کنم ولی شما هم حتما برام دعا کنین .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
سلام کسایی که پیش سجادیان عمل کردن یا تصمیم به عمل دارن میشه تجربه مطب گردی هاشون را در اختیار ماهایی که خیلی وقت نداریم بذارید. بیماراشون از عمل راضی بودن ؟ بینی های گوشتی رو چه طور بوده من خودم یکبار رفتم خوب بودن چند تا مریضی که دیدم. بعد شم آب کرفس برای کمکردن ورم و اینا از کی باید خورد قبل از عمل یا بعدش؟
2810