2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
بهشاد جان خیلی چیزها رو ورم تاثیر داره کم خوابی، زیاد خوابیدن، نوع تغذیه،گریه، تغییرات هورمونی، خانمها تو ایام پریود و یا قبلش معمولا صورت و معمولا بینی شون بالطبع ورم می کنه یعنی من خودم اینطوری هستم من خودم الان یه مدته تا یه کم ورمم خوب میشه و قیافه ام نرمال میشه می شینم مفصل گریه می کنم دوباره دماغم میشه بادکنک سعی کن محلش نزاری ورمه دیگه بالاخره می خوابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه... ی سوال راجع به یحیوی داشتم : چرا عکسای سایتش انقدر خوبن ولی ناراضی هاش زیادن؟ عکساییم که بچه ها میان اینجا میذارن باعکسای سایتش خیلی متفاوته . توسایتش بینیای خیلی داغون قلمیو خشگل شدن ولی اینجا بینیای کم کارترم اینجوری نشدن... کسایی که باهاش عملیدن لطفا بگن؟
در مورد دکتر یزدانفر مطبش نمونه نمیتونی ببینی چون دکتر اعتقادی به چسب زدن و اینجور داستانها نداره و اینکه دکتر از عملاش فیلم میگیره وقتی از کامپیوتر بهت نشون میده فیلم عمل نشون میده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
صباجان مبارکه بینیت خیلی خوب شده بهت میاد،خیلی ام نیمرخت قشنگ و طبیعی س ....ولی این ورمه؟ ک بالای تیغه نزدیک ابرو پهن تره تا پایین تیغه نزدیک پره ها؟؟؟؟؟من تو اکثر کارای سجادیان میبینم اینو!!!
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
من دوشنبه با دکتر کلانتر وقت ویزیت دارم.کسی جدیدا ویزیت نشده با ایشون یا حتی عمل؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
ممنون از همه این تقریبا 5 ماه و نیم بعد از عمل هست پهنای بالای تیغه کمی ورم داره ولی دلیل اصلیه این که پهن تر هست اینه که اگه باریک تر میشد مشکل تنفسی پیدا می کردم ولی الان از نظر تنفس خیلی راضی هستم ورم اولیه من تو همون 2 ماه اول از بین رفت ولی هنوز هم ورم داره و هنوز هم تو سرما ورم میکنه وقتی خیلی سرمو پایین نگه میدارم یا فعالیت زیاد دارم هم ورم میکنه البته این ورم رو فقط ما که دقت می کنیم هر روز متوجه میشیم
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
سلام دوستان من ی مدت نبودم برگشتم،من الان حدود ١٦ روز با دکتر یزدانفر عمل کردم، هنوز بینیم ورم زیاد داره و زوده واسه قضاوت.ولی دوستانی که تصمیم دارن با ایشون عمل کنم اینو بگم که کاملا طبیعی عمل میکنه،ممکنه اصلا کسی متوجه نشه بینیتون رو عمل کردین.تو مطب هم اگه برین نمونه زیادی نمیبینین،چون دکتر کارش جوریه که تامپون نمیذاره پس کسی واسه کشیدن تامپون نمیاد،دوم اینکه اعتقادی به چسب زدن نداره پس کسی هم واسه چسب زدن هم نمیاد مطب. بازم اگه سوالی بود در خدمتم
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
میگن چسب هیچ تاثیری در فرم دهی بینی نداره مهم کاری هست که دکتر زمان جراحی انجام میده . آقای دکتر علی اصغر باباجانی که اونم جراح بینی هست و همینطور اقای یزدانفر به مراقبتهای بعد از عمل مثل غذاهای سفت نخوردن و فقط دراز کشیدن و استراحت کردن هیچ اعتقادی ندارن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
یکی از دوستان با باباجانی بینیش عمل کرد میگفت بعد از عمل وقتی به هوش امدم به من گفت فین کن و (ببخشید بی ادبیه ) انگشتت بزار تو بینیت . میگفت از همون شب ماکارونی خوردم و حتی هرکی باهاش عمل کرد کبودی و ورم نداشت میگفت من کبود شده بود دور چشمم باهاش تماس گرفتم ازم پرسید درازکشیدی و فقط استراحت کردی ؟ گفت برو بیرون و پیاده روی کن . کسایی که بینی طبیعی دوست دارن باباجانی هم طبیعی عمل میکنه من نمونه ازش دیدم بینی خیلی طبیعی بود یه جورایی کاراش شبیه یزدانفر. باز هم خودتون در موردش تحقیق کنین از نظر شخصیتی ادم بسیار شریفی هست و اگه از پس بینی بر نیاد خودش میگه نمیتونم و بهتون دکتر معرفی میکنه
2810