2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر همه sima: لطفا به فارسی تایپ کنید و فینگلیش ننویسید اگرم امکانش نیست از سایت http://www.behnevis.com/ استفاده کنید با تشکر فراوان بانو: بانو جان مبارک باش فقط سعی کن دکتر پوست خوب پیدا کنی ورمت زیاده و کاملا طبیعیه بینیت کلی فرصت میخواد یه سوال چقدر بعد از عمل اولت ترمیم کردی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
roz: برای شمام خیلی خوب شده از این زاویه که نقصی نداره عملت همونطور که معلومه باز بوده سعی کن یه کرمی که با پوستت سازگاره پیدا کنی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانی یه سؤال دارم این قوز کاذبی که یه سری بعد از عمل میارن اطلاعاتی در موردش داری؟ که در چه صورت میره و اگر بره تا چقدر بعد از عمل میشه امید داشت بره من یه برجستگی خفیف قوز مانند دارم خیلی کمه ولی رو اعصابمه
بانو عکسهات خیلی بزرگه و برای من باز نشد ولی از رو عکس قبلیت که دیدم برای فاصله لب و بینی ات تزریق ژل خوبه من خودم یه کم فاصله ام زیاد بود نه خیلی ولی دوست داشتم کم شه با تزریق ژل عالی شده هم فاصله و هم مدل لب بالام
بانو منیر بینیت خوبه ورمهات بره بهترم میشه حتما.مرسی عکس گذاشتی Abbey road یکم حساس نیستی راجب مراقبتهای بعد عمل؟! فکر نکنم انقدر هم سخت باشه ها منظورم زنگوله و ایناس :)) من که از روز دوم غذا هم جوییدم فقط اروم.خیلی شبها هم به پهلو میشم تو خواب. مراقبت تا حدی لازمه ولی وسواسی شدن خوب نیس دیگه بنظرم
2810