2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
بچه ها نخندینا ولی من بازم سوال دارم از اونجاییکه خیلی ترسوام این ماساژ بینی بعد از برداشتن گچ داستانش چیه؟ واسه همه انجام میدن؟ و ایا دردناکه؟ ممنونم انالیا جون امیدوارم :)
ساوینا: دو طرف بینی (خطه هشت مانند) بعده عمل تورم داره که یه ماساژ مخصوص داره که روزی حداقل 3 بار باید انجام شه این زیاد درد نداره یه ماساژ دیگه هست که برای بینی هایی که قوز داشتن ، محل اتصال استخون و غضروف رو با فشار تا بالای بینی میکشیم...این یکم درد داره از اونایی که چند ساله عمل کردن پرسیدم میگن تاثیره زیادی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من روزه 3 و 4 بیشترین ورم و کبودی رو داشت(اوجه ورم و کبودی) و رفته رفته از روزه 5 به بعد کم شد. حداقل دو هفته اول همه چیو با میکسر خورد کنید بعد بخورید و اگه آبکی باشه بهتره آب میوه هم بعد گرفنته آبش حتما از صافی بگذرونین تا گلوتونو تحریک نکنه در معرض باد قرار نگیرید(کنار پنجره یا در) اگه عطسه یا سرفه اومد، هم زیره فک و هم گونه هاتونو با دستاتون محکم نگه دارین تا بینیتون تکون نخوره موقع راه رفتن با پاتون به زمین ضربه نزنین...طول وارتفاع گام کوتاه...سعی کنید 2 هفته اول پاتون و رو زمین بکشین موقع راه رفتن اطرافه چیزایی که احتماله سقوط دارن نباشین چند روزه اول بعده عمل اصلا فکتونو تکون ندید و یه چیز شبیه جق جقه یا هر چیزی که با فشار دادن صدا ازش در بیاد بخرید تا چند روز اول بعده عمل اگه کسی و تو خونه خواستین صدا بزنین با صدای اون بفهمه...مخصوصا شبا که همه خوابن خیلی به درد میخوره
Abbey road merci ..man hanooz sarma nakhordam faghat galoo dard daram hamash tavahom mizanam sarma mkhoram damagham monfajer mishe :D man tu matabesh biniayie k didam khub bud yki do tash ykam sar bala bud vali fk konam miad paiej bade y modat..albate monshish dash migoft k doctor noke binio az dakhel midooze vase hamin oft nadare..nmidoonam vaghean tasir dare ya na .
sima: گلو درد بعده عمل هم 2 ،3 روزه اول داری چون موقع عمل یه لوله برا تنفس مثله آندروسکپی فرو میکنن تو گلو البته تو نمیفهمی اصلا...چون بیهوشی اون موقع:ی آب هویچ بعده عمل خیلی خوبه آب سیب چون شیرینه سرفه آوره کلا اصلا درد نداره ... من ساعته 6:30 صبح پارس کلینیک بودم(چون میخواستم اولین عمل باشم)...پذیرش ساعته 7:30 اومد...8 تا 9:45 سرم وصل کردن ...بعدشم صدا زدن رفتم تو اتاق عمل...ساعته 10 یادمه دکتر اومد و رو دماغم با ماژیک چنتا خط کشید و بعد رو دیوار عکسامو نصب کردن و دکتر روش نقاشی کرد...یکم حرف زدیم...بعدش دکتر بیهوشی اومد و یکم حرف زد و دیگه هیچی نفهمیدم تا اینکه دیدم ساعت 1 شد و من رو تخته اولیه اتاقم هستم و عمل تموم شد...اصلا دردی نداشت... بعده عمل هی تو اینه نگاه میکردم غصه میخوردم که چقد کوچیک کرد و سربالا شد و ...اما تا گچ و در نیاری هیچی معلوم نیست...الان از نیمرخ راضیم...اما از روبرو انگار روی بینیم باریک نیست که میگن واسه ورمه...و کم کم باریک میشه...
sima: آینه رو بیشتر واسه این میدیدم که خون ریزی نکرده باشه... چون بعده عمل از تو بینی خون آبه میاد یه گاز استریل میچسبونن زیره بینی اون و اولین بار بعده عمل پرستار برات عوض میکنه اما اومدی خونه باید هر روز عوض کنی خون آبه که میاد از یینی بیرون، بعده مدتی خشک میشه و گاز به بخیه هات و سوراخهای بینیت میچسبه که در آوردنش سخت میشه و ممکنه به بخسه هات فشار بیاره...قبلش حتما با سرنگ و آبه سرم مخصوص خیسش کن تا خودش راحت جدا شه... حتما مراقب باش که گچت و چسبای رو بینیت خیس و شل نشه اون وسیله زرد رنگ که کمپرسه یخه رو طوری رو ورمات بزار که به گچت و چسباش ضربه نخوره و چسباش خیس نشه... تا 24 ساعت (حتی 48 ساعت) بعده عمل هر نیم ساعت 15 دقیقه بزار... 10 ساعت قبل عمل و 4 ساعت بعده عمل هیچی نخور حتی آب... از الان تا شبه قبله عمل چیزای مقوی بخور... الانا موقع خواب حس میکنی که بینیت داره منفجر میشه که طبیعیه... کلا اصلا استرس نداشته باش و به بینیه خوشگلت بعده عمل فکر کن انرژی مثبت خیلی تاثیر داره... ایشالله همونی شه که دوست داری.....
توکل کن به خدا به هر حال عمل شانسیه نمیتونی بگی پیشه فلانی میرفتم بهتر بود یا .... فقط تمرکز کن که به دکتر بفهمونی چجوری دوست داری ببین سبک هر دکتری یه جوره و حتما از سبک توسلی خوشت اومد که انتخاب کردی فقط رو بعضی چیزای کلی مثله میزانه کوچیک کردن ارتفاع و عرض بینی و پره ها و نوک ... میزانه سر بالا شدن...قوس بینی ...و اینا تاکید کن... اما خیلی دکتر رو گیج نکن... فقط مطمئن شو که نظراتتو درست فهمیده باشه...
خدا لعنت کنه یحیوی رو . یکی از آشناها که خارج زندگی می کنه وقتی منو دید گفت برو عمل کن ، دماغ خواهر من هم مثل دماغ تو بود ولی بعد از عمل قشنگ شد !! یعنی دنیا دور سرم چرخید . ( برای اطلاع کسانی که پستای قبلیمو نخوندن 3 ماه و نیم پیش عمل کردم با شهریار یحیوی و اصـــــــــــــــــــــــــــــــــلا راضی نیستم. )
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بانو منیر جان ، بینیم استخونی بود ولی سر بینی قلمبه بود. متاسفانه نه تنها قلمبگی رو خوب جمع نکرده بلکه کاملا مثل یه تیکه جداگانه که روی نوک بینی چسبونده باشن درآورده یعنی یه چیزی تو مایه های دلقک ها. خیلی ناراضیم و غصه می خورم. بهم گفته بود نوک بینی هم پائین نمیاد ولی بعد از گذشت 20 روز پائین اومد . ضمنا غضروفی که زیر بینی گذاشته حالت خیلی بدی داره. وقتی می خندم هم بالی لبم چین می خوره . قصد بی احترامی ندارم ولی دماغم دراز و قوس بدی هم داده و مخصوصا از نیمرخ شکل دماغ بعضی از دوستان در استانهای شمالی شده ( نمی خوام به هیچ قومیت یا شهرستانی توهین کنم ولی واقع نمی دونم باید با چه کلامی منظورمو می رسوندم از همه شمالی ها عذر می خوام ) .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
ضمنا بینیم چسبندگی هم پیدا کرده ولی همه چیز رو می پیچونه و میگه طبیعیه .
مهسا جون همیشه اون قسمتی ک کار بیشتری داره ورمشم بیشتره..ورمه نوک بینیتم بیشتر میره هرچی زمان بگذره.. فک کنم تو همین تاپیک چند نفری گفتن ک یحیوی نوک بینیشونو ابن مدلی کرده..ازشون سوال کن مال اونا چطور شده..شاید فقط ورمه
2810