2777
2789
عنوان

باردارم

79 بازدید | 8 پست

سلام..من دو سه ماهی میشه که پریودی هام به هم ریخته یعنی همیشه ۷ روز بودم الان ی ماه دو روز ی ماه سه روزم و‌‌‌.. علاوه بر اون حالت تهوع صبحگاهی شدید و ویار دارم

هرچی تست از هر مارکی میذارم مثبت میشه ولی هرماه پریود میشم چندبار آز دادم منفی بوده سونو رفتم منفی بوده ولی شکمم بزرگ شده دقیقا مثل شکم بارداری کیست و فیبروم و... هم ندارم..پیش مامای خانگی که قدیمی هست هم رفتم و گفته سه ماهه بارداری

این رو هم بگم که من پارسال هم باردار بودم و اطلاع نداشتم و آزمایش و سونو میدادم منفی بود ولی ی روز با درد شدید شکم و کمر بیمارستان رفتم که اونجا یه جنین ۱۰ هفته سقط کردم یعنی تا چندروز قبلش اصلا هیچ سونو و آزمایشی نشون نمیداد

الان میخام بدونم کسی بوده اینجوری باشه و چیزی معلوم نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا مادرشوهرم تعریف می‌کرد تا 4 ماهگی پریود می‌شده نه مثل همیشه ولی خب می‌شده ولی باردار بوده یا اینجا شنیدم و دیدم که بعضی ها میگن ولی خب تو سونو حتما باید معلوم بشه چون حتی ساک بارداری توش مشخصه چه برسه به جنین

مگه میشه تو آزمایش مشخص نشه ولی یکی ببینه بگه بارداری؟

توروخدا یچیزی بگید ک بگنجه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !