2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر همه یه تشکر ویژه از تمامی دوستانی که برای راهنمایی و کمک به سایر دوستان محبت میکنن و عکس میزارن فقط یک نکته لطف کنید چشماتونو توی عکس ها سیاه کنید و اگر تمایل داشتید عکس اصلی رو برای سایرین توی خصوصی بفرستید شهناز + جون شما توی تاپیک عکس گذاشتی؟ دوست دارم کار سامی رو بعد از 3 ماه ببینم ممنون
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مرسی شهناز جون آنالیا جان اون قوس نبود یه عارضه ای هست به اسم منقار طوطی یا poly beak deformity به سجادیان بگو برات توضیح میده فکر کنم بگی پلی بک یاد من بیافته انقدر اذیتش کردم مانی جان من مسافرتم و هیچ ابزاری برای ماسکه کردن نداشتم سریع گذاشتم و برداشتم ولی باز هم مرسی از توجهت
آپلود عکس عارضه " منقار طوطی" بعد از عمل زیبایی بینی بدلیل شباهت قسمت بالای نوک بینی به قوس منقار طوطی به این نام مصطلح شده است. این عارضه به دو علت ایجاد میگردد، علت اول کم کوتاه کردن پشت غضروف تیغه بینی می باشد که نتیجه آن ایجاد قوزی غضروفی در ناحیه بالای نوک بینی می باشد. درمان این فرم " منقار طوطی" عمل جراحی اصلاحی و تراشیدن قوز غضروفی می باشد. علت دوم این عارضه که در بینی های گوشتی رخ میدهد ، برداشتن پشت غضروف تیغه بینی و ایجاد اسکار بافتی در بالای نوک بینی می باشد. در بینی های گوشتی بافت بینی ضخیم بوده و بخوبی با برداشتن غضروف و یا استخوان زیرینش جمع نمی شود و در محل برداشتن غضروف بافت اسکار ایجاد میشود که باعث گردن شدن نوک بینی می گردد.
آقا مانی میشه در مورد دکترهای اصفهان هم نظر بدین. من یه لیست تهیه کردم اما دوست دارم نظر شما رو هم بدونم. ممنون میشم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
وای سارا جان خوب شد توضیح دادین من فکر میکردم بینی قبلیت قوس داشته بانو منیر جان فکر کنم منظور از توضیح سارا جون برای بینی قبلیشون بود که میگن ترمیم کردن!! بینی من مگه منقار طوطی داره؟!؟ من از کمی قوس نالیدم که یه طرفش که ورم بیشتره انگار نیم قوس داره ;) که دکتر گفت خوب شده ورمش بره دیگه بهترم میشه ولی من خیلی وسواسیم ازین ورما بیزار :|
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
بهناز جون واقعا مبارکت باشه عزیزم :) سربالا هم هست یه مقدار خیلی خوبه ;) ورمات بره عالیترم میشه مثل اینکه کلانتر هم یکم از خیلییییی طبیعی بودن خارج شده خوب شده کاراش بنظرم چون یه نمونه ۳ ساله ای که من ازش دیدم بنظرم رفع عیبم نشده بود ولی مال تو خیلی عالیه :)
بچه ها شما که این مسیرها رو گذروندید یه راهنمایی کنید جای دوری نمیره ... توی اون تاپیک گفتم کسی جواب نداد یه سوال داشتم من تا حالا پیش هیچ دکتری نرفتم اما سوالم اینه وقتی میریم پیش یه دکتر که واسه عمل انتخابش کردیم؛ دیگه چه کارایی باید انجام بدیم ؟ یعنی ترتیب مراحل به چه شکله ؟ مثلن وقتی به دکتر میگیم می خوام پیش شما عمل کنم بعدش دکتر چه کارهایی تجویز می کُنه ؟ لطفن مراحلش رو به من بگین از اول تا آخر هزینه ی عمل چطور و کی مشخص می شه ؟ تو همون جلسه ی اول ویزیت و ملاقات با دکتر ؟ اگر آره ، چطوری ؟ باید عکس بگیریم بعد ؟ یا نه خودش که دماغ رو همونجا تو مطب دید ، هزینه ی عمل رو هم به ما میگه ؟
2810