2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
بچه ها من همه چیز بینیمو دوست دارم فقط قبل عمل بینی ام ی طرفش بیشتر باد داشت دکترم دید گفت عدم تقارن داری احتمالا غضروف ی طرفش بیشتر بوده الانم همونجا باد داره نمیدونم ورمه یا دکتر درستش نکرده !! امکان داره درستش نکرده باشه یعنی به غضروفه دست نزده باشه!! دکتر گفت ورمه. نگرانم از کجا میشه فهمید ورمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانا جان معمولا حتی تو بینی هایی که انحراف هم ندارند ورم یه طرف بیشتره خود من تا همین بیست روز پیش ورم سمت چپم خیلی بیشتر بود و باعث شده بود خط پره هام کاملا متفاوت بشه یه خط پره ام کاملا پر بود و یکی مشخص جالبه سفت سفت هم بود یعنی من کاملا ناامید شده بودم که ورم باشه که کم کم ورمش خوابید و عین هم شد با اینحال حتی الان که سه ماه گذشته از عملم باز هم ورم یه سمتم بیشتره
کاکائو جان حالا انقدر بگید چرا قیمت سجادیان مناسبه که گرون کنه سجادیان اصلا پولکی نیست منظورم از اینکه پولکی نیست اینه که تو حرص پول نیافتاده که هدفش از کارش صرفا بیشتر و بیشتر در آوردن باشه و مثل خیلی از دکتر ها به کارش صرفا به دید بیزینس نگاه نمی کنه بیمارهاش را صرفا کیس عمل نمی بینه و دید انسانی داره از نظر اخلاق پزشکی هم به نظرم جز بهترین هاست با مسئولیت پاسخگو و با وجدانه مسلما یه سری از مراجعهاش به خاطر قیمت مناسبش باهاش عمل می کنند یه سری هم مثل خود من واقعا واقعا گزینه بهتری نداشتم خیلی دکترها قبولم نمی کردند و اونهایی که قبولم می کردند من قبولشون نداشتم
کتانه جان دکتر علامه از اون موقعی که تو تاپیک ترمیم چند تا ناراضی پیدا کرد یه کم از دور خارج شد میگن سبکش عوض شده و دیگه اصرار به اون قوسهای خفن نداره من یه سری از کارهاش را خیلی خوشم می اومد مثل بینی ملینا و مهتاب که از بچه های قدیمی همینجا بودند تازه بهم گفته بود بینی ات مثل بینی ملینا میشه ولی خب جرات نکردم ریسک کنم با توجه به اون ناراضی ها
مرسیییییییی دوستان لطف دارید :* فقط یه چیزی که خیلی نگرانشم یه نیمرخه دیگمه که الان ادم میبینه انگار خیلی قوس داره :( که میگن به خاطر سر بینیه که ورم داره..... میشه بگید قوس بینی به مرور زمان کم میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشــــــــــــــــــــــــــــــا جواب بدید :|
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
مرسی بانو منیر جووون اصلا نمیدونم شاید زیادی حساس شدم :( دکتر که گفت خوبه ولی من گفتم اگه سر بینیم افت کنه و قوسش کمتر شه به نظرم خیلی بهتر میشه اخه بینی من کوتاه بود واسه همین وسواس افتادم نکنه قوسش زیاد باشه منم حس میکنم بخاطر ورم نوکشه حالا باید فقط صبر کنم ورم بخوابه
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
آنالیا جان بینی تازه عمل شده مثل نوزاد تازه دنیا اومده زشته طول می کشه فرم بگیره و شکل اصلیش را نشون بده سعی کن زیاد بهش توجه نکنی خود من اوایل از حموم در می اومدم سریع چسب می زدم و اصلا تو آینه بینی ام را نگاه نمی کردم نمیزاشتم کسی هم بدون چسب ببینتم چون خانواده من خدای تضعیف روحیه هستند
2810