2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015623 بازدید | 66529 پست
من الان یه جای شرجی هستم دماغم شده شبیه سیب زمینی سه برابر قبل البته گریه هم دیشب کردم خیلی خوشگل شدم طبیعیه بینی سه ماهه انقدر ورم کنه؟ چی کار کنم ورمم بره حالم از قیافه خودم به هم میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانوی شمال جان من سمت مازندران دکتر پیشکاری و دکتر توسلی را صرفا اسمشون را شنیدم سمت گیلان و رشت دکترهای خوبی داره دکتر دادگری دکتر افراه دکتر تدین تو انزلی دکتر تهرانی دکتر گرجی پور دکترهای خوبی هستند سمت گیلان
مبین جان کامیابی مطبش کجاست؟ اول نظرم رو ساده بود نه فانتزی ولی ساده هم خوب نیست به صورت فرم نمی ده البته هنوز هم مطمئن نیستم که نیمه فانتزی عمل کنم ولی نیمه فانتزی رو بیشتر از ساده دوست دارم
بینظیر جان من ٩ سال و اندی قبل با دکتر رزمپا عمل کرده بودم یه بار هم یه بهمن ٩١ باهاش دوباره عمل کردم که خرابتر کرد بینی ام را سجادیان را از کارش خوشم اومد و به نظرم اومد سبکش بهم میاد و تنها دکتری بود که تمام عیبهای بینی ام را برام دقیق و با جزئیات توضیح داد بعد هم بینی من گوشتی بود و بینی گوشتی زیاد عمل کرده و به نظرم اومد مشکلات بینی های گوشتی را می شناسه و میتونه برطرفشون کنه
binazir: دکتر علی رضا کامیابی متخصص گوش، گلو، بینی و جراحی سر و گردن (ENT) (021) 88876220 ، 88882606 ایران - تهران - منطقه 03 - آفریقا (جردن) - بالاتر از چهارراه جهان کودک - برج افرا - ط. ششم - واحد 639 - ک.پ : 19697 کاراش خیلی خوشگله اگر نیم فانتزی دوس داری
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی