2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
بانو منیر جون مبارکه، ایشالله بر میداری همونی شده که میخوای، واقعا بینی اونجوری از علامه دیدی؟ قالبت رو برداشتی عکس بزار ، خیلی دلم می خواد ببینم چی شده، مرسی عزیزمم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گوگولی جون دیدی گفتم ناثیر چسبه خودته اول سرش پایین تر بوددددد،واقعا بهت میاد و کلی فرق کردی عزیزم....مبارک باشه حسابی ،مرسی ک میای
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
من فقط از بعد عمل میترسم..که یه وقت درد غیرقابل تحملی داشته باشم و یا حالت تهوع و استفراغ
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
من چون نهران نیستم زیاد دنبال راضی و ناراضی تو دکترای تهران نیستم. فقط میام نظرات بچه ها رو در مورد بینی مورد علاقه و قبل و بعد عملشون میخونم و میرم. سوالم میپرسم کسی جواب نمیده
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سرندی جان کلیپسی یعنی دو تا خط عمیق به موازات هم روی تیغه بینی از بالا تا پایین بینی میفته. یه تو رفتگی بین کناره ها و نوک بینی میفته. اگه عکس بینی اون مدلی پیدا کردم میذارم برات
بینظیر جان بین این دوتا قیمت دکتر سامی ٨ تومن با کلینیک نه و نیم و دکتر سجادیان که هزینه اش بین چهار ونیم تا پنجه خیلی دکترها هستند حالا چرا فکر می کنی مجبوری با سجادیان عمل کنی؟ تو این رنج دکتر کامیابی دکتر غلامرضا احمدی دکتر یزدانفر دکتر برزنجی دکتر نادریان خیلی های دیگه که من الان حضور ذهن ندارم هستند برو اینها را ببین دکترهای خوبی هم هستند کامیابی و غلامرضا احمدی را مطمئنم همون ٥ تا ٦ تومن هستند
مهم سبک دکتره که باید بپسندی نه اینکه بخوای به خاطر اینکه کم هزینه کنی عمل کنی بله من از دکتر سجادیان ناراضی دیدم تو همین تاپیک دو تا از کاربرها ناراضی بودند در مورد کبودی من خودم باهاش سه ماه قبل ترمیم کردم کبودی اصلا نداشتم و ورم هم خیلیییییی کم یعنی الزاما همه خیلی کبود نمی شن