2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
سلام آقا ساسان بله رفتم مطبش خیلی خلوت بود فقط ی خانمی بود با خواهرش اومده بود خودش 2سال پیش با سامی عمل کرده بود واقعا عالیییی بود خواهرشم اومده بود نوبت عمل بگیره 2 نفر دیگه هم مثل من وقت مشاوره داشتن هیچی رفتم تو گفت بینیت از اوناییه که جون میده واسه عمل، من خودم با ارتفاع بینیم مشکل دارم ولی دکتر گفت ن تنها من همه دکترا خیلی نمیتونیم این ارتفاع بینیو کم کنیم.... خلاصه من گفتم نیمه فانتزی میخوام گفت اصولا عملام ن خیلی طبیعیه ن خیلی فانتزی. در کل من از مشاورم راضی بودم بی اغراق میگم دکتر سامی واقعا دکتر متین و باحوصله ایه، من فقط مشکلم اینه نمونه کار زیاد از ایشون ندیدم فقط دو سه نفر، به منشیش گفتم میخوام نمونه کار ببینم گفت دکتر میره مسافرت آذر برمیگرده اونموقع تماس بگیر تا بگم کی بیای نمونه کار ببینی... ولی من نمیتونم تا 1 ماه دیگه صبر کنم میخوام زودتر عمل کنم گزینه هام سامی و یحیوی هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومها و آقایون... من میخوام دماغمو عمل کنم...دماغم غضدوفیه و گوشتی نیست(اینطور که فهمیدم بینی گوشتی به بینی هایی گفته میشه که پوست کلفتی دارن که بینی من اینطور نیست!) شیرازم و در مورد دکترهایی که بینی گوشتی رو خوب عمل میکنن اطلاعی ندارم.... کسی اینجا در مورد دکترای شیراز اطلاعی داره؟!!! لطف میکنین درباره انتخاب دکتر کمکم کنید!!!
سلام من میخوام دماغمو عمل کنم...دماغم غضدوفیه و گوشتی نیست(اینطور که فهمیدم بینی گوشتی به بینی هایی گفته میشه که پوست کلفتی دارن که بینی من اینطور نیست!) شیرازم و در مورد دکترهایی که بینی گوشتی رو خوب عمل میکنن اطلاعی ندارم.... کسی اینجا در مورد دکترای شیراز اطلاعی داره؟!!! لطف میکنین درباره انتخاب دکتر کمکم کنید!!!
سلاممممممم دکتر کلانتر هنوز جواب ایمیلم نداده ؟ اخه چرا برای بچه های دیگه اخرش سه هفته داده خیلی ناراحتم . ممکنه اصلا جواب نده . تو رو خدا کسی میدونه بگه من 25 شهریور براش فرستادم ایمیل
بچه ها من با یحیوی وقت عمل گرفتم.مطب گردی نکردم.فقط اینکه تو تایپیک ترمیمی ها اسمی ازش ندیدم.تو اون روزی هم که رفتم حدود8 نفر دیدم که انصافا خوب بودن.حتی مورد 2 ماهه اش.من 4 ماهه دیگه عروسیمه.من بینی زیتون رو هم تو تاپیک دیدم با اینکه خودش راضی نبود ولی من بدم نیومد. راستش من زیاد حساس نیستم که حتما فرم خاصی بشه.ی مقدار فرم بگیره و کوچیک شه واسه من کافیه. حالا از همه اونایی که این نوشته منو دیدن میخوام صادقانه هر چی که میدونن در مورد این دکتر بگن. راستش با من برخورد زیاد جالبی نداشت.گویا خیلی سرش شلوغ بود و حوصله صحبت کردن نداشت.نو 2 دقیقه واسم ایرادایه بینیمو گفت و گفت چی کار میتونه براش بکنه.رفتارشو اصلا دوست نداشتم.جوری برخورد کرد که من سوالاتم یادم رفت.ولی بینی هایی که تو مطبش دیدم خوب بود. دو سه نفر هم اومده بودن بابت باز کردن گچ که برخلاف انتظارم که دکتر دستش سبکه و کبودی تو کارش نیست فوقالعاده کبود بودن.
مینو جان اگه تهرانی پیشنهاد من اینه که حداقل دو بار دیگه مطبش برو و نمونه های بیشتری ببین بعد یا با اطمینان بیشتری میری برای عمل و یا پشیمون میشی و بلاخره کم نیستن جراحای زیبایی, این نشد یکی دیگه... اما اگه عجله داری و عروسیت نزدیگه این دست اون دست نکن و مطب گردیتو زودتر انجام بده
من 3آذر با دکتر کلانتر وقت دارم.ایمیلمو بعد از 2.3هفته جواب داد.. اگر کسی جدیدا پیش ایشون رفته لطفا بگه.شنیدم امسال حدود 6 میلیون بود هزینش
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید