2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
من 2 هفته پیش با دکتر کلانتر عمل داشتم واقعا راضی هستم البته هنوز چسب داره تقریبا یه پروسه 6 ماهه طول کشید از ایمیل تا عمل البته نیمه دوم سال تمام وقتا پره و خیلی شلوغ تره هزینه هم 7 اگر کسی سوال داره در خدمتم
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهناز جان کجا عمل کردی؟ بعد عمل چطور بود؟ دکتر برای هزینه عمل چقدر راه میاد؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
به منم دوباره ایمیل داد واسه خرداد..این واسه اینه که 2بار بهشون ایمیل زده بودیم برای هر کدوم از ایمیلا وقت گذاشتن
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
مینو جون بدی نی نی سایت اینه که توی تاپیک جراحی زیبائی بینی همه چی درهمه اگر برای هر دکتر یه تاپیک جداگانه بود آدم انقدر سر در گم نمی شد . پیشنهاد می کنم توی قسمت جستجو بنویس "یحیوی" اول جواب میده که چیزی پیدا نکرده بعد گزینه قسمت تبادل نظر رو انتخاب کن برات همه پست های مربوط به یحیوی رو میاره . اینا رو میگم چون من انقدر اینجا نوشتم چقدر یحیوی بد عمل می کنه و بعد هم می پیچونه دیگه خسته شدم . خلاصش برای همه دماغا یه نوک قلمبه می ذاره به زشتی دماغ خودش . ولی نهایتا تصمیم با خودت.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.