2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015597 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها، داشتم تاپیک رو میخوندم دیدم بحث فوق تخصص و فلوشیپه و فرق این دوتا، ببینین بعد از اینکه پزشک دوره عمومی و تخصص رو گذروند تو بعضی رشته ها تحصیلات تکمیلی مثل فلوشیپ یا فوق تخصص تعریف شده(این دو تا یه کم فرق میکنن با هم) ، بعضی رشته های تخصصی فقط فلوشیپ دارن(یعنی بعد پایان دوره تخصص یه امتحانی میدن و اگه نمره لازم رو آوردن دوره 1-2 ساله فلوشیپی رو میگذرونن) مثل چشم که فوق تخصص براش تعریف نشده و فقط فلو داره مثل فلوشیپ قرنیه که یعنی کسی که بعد از گذروندن دوره عمومی و تخصص 1-2 سال هم اضافه تر با تمرکز روی قرنیه کار کرده) و خب واضحا این آدم سواد و تجربه بیشتری واسه درمان بیماریهای قرنیه نسبت به متخصص چشم داره و یه مرحله بالاتره) ، بعضی رشته ها ی تخصص مثل داخلی براشون فوق تخصص تعریف شده(مثل فوق گوارش، غدد، ریه، کلیه...) در مورد تخصص ENT یا گوش حلق و بینی فقط یک رشته فوق تخصص(فوق تخصص اتولوژی و نورواتولوژی(گوش)) وجود داره و بقیه موارد فلوشیپ هستن مثل فلوشیپ رینولوژی و جراحی اندوسکوپیک سینوس، فلوشیپ لارنگولوژی(حلق) و فلوشیپ جراحی سروگردن(مثلا یکی میتونه تخصص ENT بگیره بعد اگه دوس داشت در یک زمینه خاص بیشتر کار کنه امتحان بده و 2 سال هم در زمینه جراحی سر و گردن کار و مطالعه کنه)
جراح پلاستیک هم پزشکیه که اول تخصص جراحی عمومی گرفته ، بعد فوق تخصص گرفته تو جراحی پلاستیک و اینکه کدوم بهترن هم نظر علما مختلفه! ENT ها میگن ENT، پلاستیکا میگن پلاستیک!! ولی در کل هر کدوم سواد و تجربه کافی داشته باشن میتونن کاملا موفق باشن. این بود انشای من

همین دیگه اومدم اینو بگم و برم مث بچه آدم درسمو بخونم ،اردیبهشت امتحان تخصص دارم! دعااااا کنین پلیییییییز! :)
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیلا جان عکس ار نیمرخ هم میذاری؟
بچه ها میدونین کدوم یکی از دکترای طبیعی کار، ارتفاع بینی رو کم میکنن؟ من مشکل اصلیم همین ارتفاعه اصلا!
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
شیلا بدونه شک تو یکی از بهترین مماخایه این تاپیک رو داری. تبریک میگم. خدا قسمت منم بکنه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بیایید هر شب ساعت 9 اسپم هایمان را بذاریم دم در ، شهرداری بیاد ببره.....

پاک کنیم
جان من
این تن دماغش شبیه مرلین مونرو شه
پاک کنیم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
اومد شیلا جواب دادم. من تا حالا ایمیل میزدم [smiley]s/sm78.gif[/smile
این پیغام خصوصی چه شکلیه؟؟ چه جوری میشه پ خ زد آیا؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
خخخخخخ شامانتاااا!
یه کم رشته کثیفیه، همش سر و کارت با گوش و مماخ و حلق ملته دیگه! نمره خیلی بالایی هم نمیخواد اتفاقا، من پوست، رادیو و قلب دوست میدارم که همشون نمره بالاتر از ENT میخواد ://
من برم بچه ها، استرس امتحان گرفتم! شب بخیر :***
http://www.plasticsurgeons.ir/

بچه ها هر ابهامی درباره ی جراحی پلاستیک دارین توی لینک بالا مطرحش کنین.

مطالبی هم که داره درباره ی جراحی بینی مطالعه کنید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)