2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست
shahnaz جون دوستم واسه ترمیم میخواست بره پیش سامی مشاوره بشه، شما تو این مدت رفتی مطبش کار ترمیم از دکتر دیدی؟ چجور بود؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
نگران نباش تو هم بالاخره یه دکتر خوب با توجه به بودجه و سلیقت پیدا میکنی و خیلی زیبا تر میشی و میای عکس میذاری تا بقیه استفاده کنن! والا یکی رو که من دیدم بعد از 3سال اومد برای ترمیم ازش پول نگرفت فقط گفت پول بیمارستان رو بده! تازه اون فرد خودش به بینیش ضربه خورده بود!عکس یه سال بعد از عملش رو نشونم داد عالی بود خودش میگفت چون ضربه خورده اومدم و دکتر عمل ازم پول نگرفت و فقط پول بیمارستان رو دادم.و گرنه که میگفت راضی بودم!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 4تا ترمیمی دیدم!(ترمیمی از عمل دکتر های دیگه) اینا رو من بعدشون رو دیدم و عکس قبلشون! یکیشون سر بینیش خیلی خراب بود دکتر درست کرده بود و عالی یکی دیگه زیادی بینیش کوتاه و مایکلی بود و اون هم عالی شده بود! یکی دیگه خیلی بینی بزرگی داشت و اون هم خوب شده بود. و یکی دیگه هم بینی فاجعه کج داشت که باز هم عالی شده بود. کلا کارهای ترمیمش به نظر من خیلی خوبه! اینا 1ساله و 2ساله و یکیشون هم 3ساله بود که اومده بود برای عمل دخترش اونجا.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
آمیتیس جون یکی از دوستام که شمال درس میخونه اتفاقی یکی از دوستاشو توی facebook ش دیدم بینیش واقعا گرفتتم چون تو فکردکترای شمالم هستم ازش پرسیدم گفت رفع نقص میکنه و مشکل تنفسی ندارن و راضی هم بود جاهای دیگه هم شنیدم که میگن خوبه،مطب تهرانشو نمیدونس کجاس!!!اونم نمیدونس کجاس!!!ولی ارزش رفتن داره چون دکترای شمال خیلی حاذق میشن بعد یه مدت بس که شمالی ها بینی هاشون پرکاره!!!و اکثراعین من استخونی قوز دار....پیداکردم میام میگم آدرسشو
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
یکی از من پرسیده بود (که چون سریع و باسرعت نجومی پیامارو میخونم اسمش یادم نیییییییس :))))))))) که دکتر سامی چی شد حذف شد اون قدیم ندیما!!!؟؟ راستش بچه های قدیمی که روزانه باهم تبادل نظرمیکردیم :)))) نظرشون خوب نبود،قوس زیییییاد و یه خود رایی که اونجوری که خودش میدونه صلاحه عمل میکنه!!!و یه سری حرفای دیگه که یادم نیس ولی باعث شد دودل شم!!! من 1088صفحه وارد شدم به سایت ک اونموقع بچه ها فعال تر بودن اون صفحه ها هم به درد بخور خواهد بود:))))
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
مرسی بچه ها.. من خودم چون معتقدم عمل بینی شانسیه و هر دکتری میتونه خوب و بد داشته باشه ترجیح میدم زیاد واسسش خرح نکنم .. ینی ی چیزه متعادل..سامی هم مطمینا کار خراب داشته..ب نظر من نمیارزه اینقد هزینه کنم..کلا واس دکتر زیاد وسواس بخرج نمیدم. البته نه اینک دست هر دکتری بدم. فعلا 2تا دکتر مدنظرمه با حرفای شما ک یکی سجادیان یکی هم کلانتر ..البته سجادیان درصدش بیشتره
آمیتیس جون داوودی جراح پلاستیکه گفت واسه همه دکترا این تعرفه اومده... حالا من کاری به این تعرفه ها ندارم دکتری که بخواد پولشو بگیره میگیره کاریم به این تعرفه معرفه ها نداره مهم اینه ی دکتر خوب پیدا کنیم منم مثل شما هنوز دنبال دکترم خواستی هماهنگ کن با هم بریم مطب گردی، راستی عکس بچه هایی که با سامی عمل کردنو چطوری باید دید؟ آقا ساسان من فردا ساعت 7:30 با سامی وقت مشاوره دارم
شهناز جون بالاخره همه دکترا کار خراب و ایراد دار دارن.من و چندتا از بچه ها دیگه از پارسال و چند سال پیش گزینه اولمون سامی بود ولی بهد یه مدت بدجور به قوس دادن شدید افتاده بود .من خودم دوتا عکس از کاراش گذاشتم که قوس زیادی داشتن و خودشون نخواسته بودن و راضی نبودن.ما هم واسه همین منصرف شدیم.مطمئنا حرفای اینجا و تعداد ناراضیا تاثیر داشته رو قوس ندادن الانش. من خودم بخوام ترمیم کنم احتمال زیاد با سامی ترمیم میکنم حالا که کارش معقولتر شده البته.
عکس بینی صفحه 1709