2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
من امروز اتفاقی یه خانمی رو دیدم تو دماغی حرف میزد ازش پرسیدم با کی عمل کردی گفت حسنانی!! مشکل تنفسی پیدا کرده بود دلم سوخت ولی فهمیدم دوستان گفته بودن حسنانی ارزش مطب گردی نداره فهمیدم راست میگن و خطریه! تنفس خیلی مهم تر از زیباییه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال دارم خوااااااهشا هر کی در مورد آمپولی که واسه کم شدن ورم میزنن اطلاعاتی داره بگه،اصلا مفیده یا مضره؟من٤٠روزه عمل کردم دکترم گفته اگه تا٢ماهگی ورم بینیت نره برات آمپول میزنم کلی ناراحتم الان که این کارو بکنم یا نه یه عده میگن خوبه یه عده میگن بده،اگرم جایی اطلاعاتی در موردش هست لطفا لینکشو بدید خودم میخونم ممنونم
هایپر جان با کی عمل کردی؟ من خیلی جاها رفتم دیدم میزنن ، ولی خوب احتیاط بهتره اگه صبر کنی ورمات به طور طبیعی میرن
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
غزل جان سلام . می دونی که من هم از یحیوی خیلی ناراضیم ولی در مورد بالا بودن نوک دماغ بهت اطمینان می دم میاد پائین . اصلا نگران نباش. شکل بینی هم اوائل کار تقریبا هر هفته عوض میشه . به خودت مسلط باش . دنیا به آخر نرسیده عزیزم . صبرکن . بعد از حدود دو ماه شکل اصلی بینیت رو البته با کمی ورم خواهی دید.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
سلام کسی هست اسم کوچیک دکتر صادقی رو میدونید درسته مراجعه کننده اقا زیاد داره ؟
در سجده هنوز با تو سرسنگینیم... دلبسته ی این زندگی رنگینیم... دیوار وضوخانه پر از آیینه است... این است که در نماز هم خودبینیم...
آمیتیس جان من نظرات ضد و نقیض شنیدم . کلا کورتون باعث پوکی استخوان میشه و به نظرم فقط در مواردی که نفعش بیش از ضررش باشه باید تزریق بشه. http://www.drakbarbayat.com/faq-f.htm سوال 29 http://drsohrabi.net/web/?p=81 چه زمانی تزریق آمپول کورتون یا تریامسینولون پس از جراحی توصیه می شود؟ http://www.drhosnani.com/nose-surgery-question.php سوال 2583 ( جواب دکتر حسنانی :نگران نباشید در بعضی افراد ورم مدت طولانی تری برای بهبود نیاز دارد ولی نهایتا بطور خود به خود بهبود می یابد . داروهای حاوی کورتون به بهبود ورم کمک می کند ولی به دلیل عوارض بالا توصیه نمی شود .) من پیشنهاد می کنم به دکترت بگو اگر با گذشت زمان ورم می خوابه ( که همین طور هم هست ) کورتون نزنه . ببین چی میگه. بعد تصمیم بگیر.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
afimore جون در مورد یحیوی و سامی توی پرشن هیت نظر دادن می تونی بخونی : http://forum.persianhit.com/forumdisplay.php?8-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C
مهسا جون متاسفانه اطلاعاتی در مورد دکتر صادقی ندارم .
مرسی مهسا جان من خودم چندبار رفتم مطب یحیوی به نظرم با کارای تو سایتش فرق داره نظر شما چیه؟؟؟ وقت عملمو گرفتم دوباره رفتم مطبش دو سه تا کار خراب ازش دیدم دودل شدم
2810