2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
من ک هنوز دکترمم معلوم نیس استرس دارم سرما بخورم..ایشالله ک بینیت همونی میشه ک میخای ..منم احتمالا واس هفته بعد ازش نوبت میگیرم..فقط میشه ادرسو شمارشو هر وقت تونستی بم بدی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه 21 جان من با دکتر برزنجی لبم را ژل زدم همین چهارشنبه کارش خوب و طبیعیه البته من خودم لبهام بزرگ و قلوه ایه می خواستم بیشتر فرم بگیره خودش هم به من گفت لبهات خوب و قشنگه ولی می شه بهترش هم کرد برای من از 1 سی سی 7دهمش را زد و 3 دهمش موند برای روتوش راستش به من تلفنی 800 تومن هر سی سی را قیمت داد منتهی 700 ازم گرفت منشیشون
سیما جان من ته دلم میگه 65-70درصد با سجادیان عمل میکنم... اما چون دکتر دیگه ای رو ندیدم و اصلا نمیدونم که کیو برم ببینم واسه همین هنوز تصمیم نگرفتم!! بچه هایی که میگین نوک بینیتون بخیه دیدین، شاید عملش کاملا بسته نبوده، توی عملهای بسته هم بالاخره از یه جا باز میشه بینی ولی خیلی کم و کوچیک. من دوستم چندسال پیش پیشه یکی عمل کرده بود اونم بسته بود اما فقط یه طرف پایین یه سوراخه بینیش رو بخیه زده بود
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
آنالیا جون اصن استرس نداشته باش منم خیلی استرس داشتم اما واقعا واسه من عمل آسونی بود روزای اول کبودی ورم اذیت میکنه اما درد اصلا حتی بعد عملم درد نداشتمو رو پا بودم .الانم بینی مو دوس دارم و تا الان 90 درصد راضیم من طبیعی خواسته بودم از دکتر.فعلا هنوز سمت راستم یکم ورمش بیشتر و تیغه ام ورمش نرفته کامل.ایشالا خوب شدم عکسم میذارم :)
مانا جون میشه عکس بزاری؟ بچه هایی که عمل کردن بیایید و لطف کنید عکس بزارید حالا با هر دکتری و چه راضی و ناراضی، به خدا خیلی تو تصمیم گیری کمک میکنه و شاید چند نفر ازین وضع در بیان ، دستای گلتون درد نکنهههه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
2810